Zaustavite Zemlju i recite Kim Kardašijan da nas od njenih naočara bole oči (FOTO)

15.04.2022

08:41

0

Svaki pedalj njenog tela bio je prekriven, ali naočare....

Zaustavite Zemlju i recite Kim Kardašijan da nas od njenih naočara bole oči (FOTO)
profimedia-0412089976 - Copyright Profimedia

Ukoliko vam je palo na pamet da je Kim Kardašijan pokazala sve bizarne autfite i kao maštovita izdanja, varate se... Očito da proslavljena rijaliti zvezda nema granice i da je uvek spremna da ponudi publici inovativne, pomalo šokantne kombinacije, a upravo u jednoj takvoj se pojavila u pre dva dana.

Kim je krenula na ručak sa sestrama u Los Anđelesu, a njeno izdanje za ovu priliku bilo je diskutabilno, ali upečatljivo pa ne može da prođe neprimećeno.

Slavna 41-godišnjakinja svoje bujne obline spakovala u crvenu kožnu suknju na preklop sa dubokim strukom, a upotpunila ju je trikotažnom bluzom sa printom plamena, koja je zaista doprinela da Kim izgleda kao hodajuća vatra.

Profimedia
 

Atraktivna crnka je sve upotpunila kožnim rukavicama i crvenim čarapa-čizmama, ponovo prekrivši svaki pedalj svog tela, čemu je verna već nekoliko meseci.

Sve je dobilo još otkačeniji ton zbog detalja - krznene tašne i ogromnih naočara za sunce – sa okvirima od krzna!

Profimedia
 

Komentari na društvenim mrežama bili su puni kritika na račun Kim. „Kako je nije blam, kakoooo?“, „Očajna je za pažnjom i to ne može ni da sakrije“, „Hodajuća šala od žene“, „Bože, zaustavi je, molim te“, „Ovo je terorisanje normalnih ljudi“...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike