Koja li je tajna mlade kože Džej Lo: Latino-diva pokazala lice bez trunke šminke posle tuširanja i mnogi još ne veruju da je to ona

11.04.2022

11:27

0

„Nisam nikada radila botoks ni bilo šta drugo!“, tvrdi ova žena

Koja li je tajna mlade kože Džej Lo: Latino-diva pokazala lice bez trunke šminke posle tuširanja i mnogi još ne veruju da je to ona
profimedia-0647648169 (1) - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez je zaista s godinama sve lepša i atraktivnija, i to ne samo na crvenom tepihu, već i onda kada nema ni trunku šminke, u bademantilu i kućnom izdanju.

Latino-diva nedavno je na Instagramu podelila video na kom bez ustručavanja pokazuje svoje lice bez trunke šminke i sa tek opranom kosom. Džej Lo je tom prilikom svojim fanovima otkrila kako izgleda njena jutarnja rutina.

– Nemam nikakvo posebno osvetljenje ili bilo šta, ovo je samo jutarnje svetlo. Nema nikakvih posebnih filtera, ovo je moje lice – započela je Dženifer.

Ona je otkrila da pre svega lice umiva gelom za čišćenje sopstvenog brenda „JLo Beauty“, koji je pokrenula prošle godine, nakon čega nanosi popularni „That JLO Glow“ serum. Naredni korak njene rutine podrazumeva nanošenje kreme za sunčanje.

– Krema sa zaštitnim faktorom je zaista važna i to je bila jedna od mojih tajni lepote u tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama. Tvoja mama ti je stavlja kada si beba kako bi ti zaštitila kožu od sunca, a ja sam to nastavila da radim i kada sam odrasla i to je ono što je promenilo igru. Svakodnevna zaštita od sunca, čak i kada u Njujrku nije bilo sunčano, je napravil veliku razliku na mojoj koži, smanjivši oštećenja od sunca – objasnila je slavna 52-godišnja glumica i pevaćica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer je rutinu nege kože završila nanošenjem male količine kreme za predeo oko očiju kako bi obezbedila dodatnu hidrataciju.

Inače, pevačica se u videu osvrnula ne samo na rutinu za negu kože, već i na jutarnje rituale koji je pripremaju za dan pred njom i dobre, pozitivne misli.

– Odmah pored tuša imam malu kutiju sa karticama za afrimaciju. Ovo je afirmacija koju sam danas izvukla: „Odlučite da ostanete srećni, bez obzira na sve. Obećajte sebi. Biću srećan. U meni leže moj uspeh i moja sreća. Eto, prvo nahranite svoj um“ – dodala je Lopez.

Printscreen
 

Ovaj video je pregledan više od milion puta, a dobio je na hiljade komplimenata, s obzirom na to da Dženifer zaista može da se pohvali blistavom, divnom kožom bez ijedne mrlje ili upadljivih bora.

Jasno je da se slavna pevačica ipak podvrgla nekim kozmetičkim tretmanima za podmlađivanje, ali je to uradila diskretno i sa merom, te i dalje izgleda sasvim prirodno. Inače, ovo nije prvi put da pevačica pozira bez mejkapa, upravo suprotno – ona se bez problema snima i fotka i kada nije tip-top doterana, a upravo zbog toga je publika i obožava i ceni njenu "običnost".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer je početkom prošle godine rekla da nikada nije koristila botoks ni filere i da joj je muka od toga da joj to stalno pripisuju, nazivajući je lažljivicom.


– Rekla sam već 500 miliona puta: nikada nisam imala botoks, niti bilo kakve injekcije ili plastične operacije – napisala je jednom prilikom na Instagramu, a potom je u intervjuu za „People“ rekla da ne osuđuje nikog ko želi da radi botoks, ali da ne želi da je ljudi optužuju da radi stvari koje ne radi.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike