Kim Kardašijan se pojavila u smeloj kreaciji: Jednom prilikom je ovu haljinu ponela Karmen Elektra i izazvala oštre kritike

08.04.2022

10:18

0

Karmen Elektra je u istoj haljini, na dodeli MTV nagrada, bila proglašena za najgore obučenu

Kim Kardašijan se pojavila u smeloj kreaciji: Jednom prilikom je ovu haljinu ponela Karmen Elektra i izazvala oštre kritike
profimedia-0681076743 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je očigledno prošetala kroz modne arhive i pojavila se u staroj kreaciji haljine Stivena Sprousa direktno iz dizajnerske kolekcije konfekcije za proleće/leto 1998. godine.

Ranije su ga nosile poznate ličnosti poput Karmen Elektre i Kejt Mos

Rijaliti zvezda je na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju u nečemu što je na prvi pogled izgledalo kao suknja. Mada na drugom slajdu, otkrila je celu haljinu: svilenu haljinu u obliku slova T - bez bretela, sa izrezima sa strane i pričvršćen tankom, providnom trakom preko leđa.

Haljina počinje na njenim grudima i spušta se tik ispod ruku, prkoseći gravitaciji i prianjajući na njene obline samo uz pomoć tanke, providne trake koja joj je obavijala gornji deo leđa. Takođe, poigravajući se činjenicom da "prsluk" haljine u obliku slova T evidentno podseća na rep sirene.

Iako je komad napravljen po meri, ovo je replika na dizajn Stivena Sprousa iz njegove kolekcije iz proleća 1998. godine koju je Kejt Mos prvi put nosila na pisti.

Karmen Elektra je kasnije 1998. godine na dodeli nagrada MTV-a ponela ovaj komad i ovako je to prokomentarisala:

- Gornji deo haljine imao je široku traku koja je trebalo da drži sve na svom mestu. Bila je misterija kako je ova haljina ostala na meni. Moje grudi su nekako curile iz haljine i bukvalno sam bila na svakoj listi "Najgore obučenih" u toj haljini - rekla je za Vogue u intervjuu 2017.

- Devedesetih je bilo zaista teško ako si želeo da nosiš seksi odeću.

Sinoć je Karmen na svojoj Instagram stranici objavila kolaž-fotografiju u kojoj i ona i Kim poziraju u famoznoj haljini, uz komentar: 

- Još uvek imam ovu haljinu koju sam nosila na dodeli MTV filmskih nagrada 90-ih, Kim Kardašijan je "prepravila" ovu dizajnersku haljinu i mislim da je to vrlo laskavo...

Bez obzira da li je potez Kardašijanove prava stvar ili ne, svakako je svojevrsni omaž Sprousu. Takođe, neće nas iznenaditi ako potraga za dizajnerom doživi porast.

Kardašijan je svoj izgled dopunila talasastom, mokrom kosom ispred plavog mermernog zida koji je dočarao eleganciju na plaži.

Svakako čekamo da nas Kardašijan oduševi svojim sledećim modnim otkrićem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike