Svi pričaju o haljinama koje je Kejt Midlton nosila na Jamajci: Žutu je kreirala popularna srpska dizajnerka (FOTO)

24.03.2022

19:12

0

Uvek usklađuje boje sa mestom na koje otputuje

Svi pričaju o haljinama koje je Kejt Midlton nosila na Jamajci: Žutu je kreirala popularna srpska dizajnerka (FOTO)
profimedia-0651527869 - Copyright Profimedia

U okvru turneje po Karibima, princ Vilijam i Kejt Midlton blistaju u glavnom gradu Jamajke.

Na karipskoj turneji s princom Vilijamom, britanska miljenica je na večerašnjem prijemu s generalnim guvernerom Patrikom Alenom zablistala u raskošnoj haljini zelene boje.

S mnoštvom slojeva tila i svetlucajućih aplikacija, haljinu viđenu na Kejt potpisuje britanska dizajnerka Dženi Pekam, čije su glamurozne haljine za posebne prilike česti izbor vojvotkinje od Kembridža.

Profimedia
 

Iako je na spomenuti prijem odlučila da dođe bez tijare, kosu je nosila u šik punđi, oplemenivši je smaragdnim naušnicama pozajmljenim od kraljice, dok je na haljini istkala ordene.

Prethodno, Kejt je pažnju svetske javnosti skrenula u haljini srpske dizajnerke Roksande Ilinčić, koja je veoma popularna na Ostrvu.

Kada su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža u utorak stigli u grad na Jamajci, Kejt je izgledala kao zračak sunca dok je izlazila iz aviona.

Ljubiteljka svedenog stila odlučila se za midi-haljinu Roksande Ilinčić u veseloj nijansi, odajući bojom počast ovoj karipskoj zemlji.

Profimedia
 

Izgled je upotpunila belo-zlatnim Aquazzura cipelama, belom klač torbom dizajnera Salvatore Ferragamo i Sézane visećim minđušama.

U Londonu inače vlada pomama za odećom naše modne dizajnerke, a njene komade nose mnoge glamurozne pripadnice svetskog džet-seta, počevši od princeze Kejt Midlton, preko Samante Kameron i Mišel Obame, pa do uvek besprekorno stilizovane Kejt Blančet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike