Stigla je praznična „Chanel“ kolekcija šminke i zaista je magična

07.11.2020

12:27 >> 12:05

0

Autor: Z. A.

Koliko god to čudno deluje, još dva meseca ostalo je do 2021.

Stigla je praznična „Chanel“ kolekcija šminke i zaista je magična
Copyright Chanel

Možda u jeku pandemije nemate osećaj da se bliže praznici, zato je tu „Chanel Beauty“ koji se pridružio brendovima koji su lansirali svoje praznične kolekcije šminke. Živote mora da ide dalje, a čak i kod kuće žene vole da budu lepe i blistave u vreme praznika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Ljuta lepota: Na oči stavite plamenu senku, usne istaknite vatrenim sjajem

Zato je čuvena kuća pripremila elegantne nijanse, a nov asortiman sadrži senke za oči, rumenila, karmine i lakove za nokte. Dakle, sve što nam je potrebno.

– Akcentujući klasične simbole kuće i istražujući sva njena lica, dala sam postojećim idejama i vizijama novu energiju i novi duh – izjavila je Lusija Pika, kreativna direktorka makeup odseka slavnog brenda. Ekskluzivna kolekcija inspirisana je nasleđem Gabrijel Šanel i zlatnim lancima, koji su samo jedan od ikoničnih simbola brenda „Chanel“.

„Illumnating Blush Powder“ stiže sa utisnutim motivom lanca u pink nijansi sa zlatnim podtonovima, sa satenskim završnim detaljima.

Chanel

Chanel

„Ombre Premiere“ senke dostupne su u četiri opcije, koje dodaju intenzivan, ali istovremeno nežan i svilenkasti dodir vašim kapcima.

Chanel

Chanel

Chanel

Pored toga, karmin „Rouge Allure“ stiže u mešavini nude i tamnobordo tonova, sa nijansama „Beige“, „Cuivré“, „Rouge d’Or“ i „Pourpre d’Or.“ Kolekcija je kompletirana Le Vernis lakom za nokte u tonovima zlata.

Chanel

Čitava kolekcija je već sada dostupna u radnjama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Chanel

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike