Glamurozni vikend u Londonu i Los Anđelesu: Šta su poznate dame nosile na dva crvena tepiha i kako je Lejdi Gaga pobedila džet-leg

14.03.2022

14:37

0

Autor: Z. A.

Prethodnog vikenda poznate dame nosile su poznate kreatore

Glamurozni vikend u Londonu i Los Anđelesu: Šta su poznate dame nosile na dva crvena tepiha i kako je Lejdi Gaga pobedila džet-leg
collage(6) - Copyright Profimedia

Nova sezona nagrada u punom je zamahu. Samo ovog vikenda na evropskom i američkom kontinetu održale su se dve velike dodele nagrada za filmska i televizijska dostignuća u protekloj godini.

Dok se u Londonu odvijala 75. dodela nagrada BAFTA, u Holivudu je održana 27. dodela nagrada „Critic's Choice Awards“, pa su crvenim tepihom u Los Anđelesu prodefilirale neke od najpoznatijih dama sa holivudske A-liste.

Novo izdanje dodele BAFTA nagrad uveličale su brojne poznate dame, a crvenim tepihom ispred londonskog „Royal Albert Halla“ ove godine su uverljivo vladale crne kreacije, baš kao i 2018. godine kada su poznate dame iskazale solidarnost s pokretom „Me Too“.

Svojim crnim kreacijama na prestižnoj dodeli nagrada posebnu pažnju dobila je pop zvezda Lejdi Gaga, potom zvezda Netflixove serije „Stranger Things“ Mili Bobi Braun iNaomi Kembel.

Zahvaljujući ulozi Patricije Ređani u filmu o modnoj dinastiji „Guči“, pop diva Lejdi Gaga jedna je od glavnih zvezdi ovogodišnje sezone nagrada, a navedeno je i te kako potvrdila ovog vikenda podjednako zablistavši na crvenom tepihu u Londonu i Los Anđelesu.

Dodela BAFTA nagrada 2022./Profimedia
 

Takođe, pažnju su privukle i Lea Sejdu, Salma Hajek, Rebel Vilson, Hali Benet, Dejzi Ridli...

Pogledajte neke toalete sa dodele BAFTA nagrada:

I preko okeana  bilo je uzbudljivo na crvenom tepihu, a na 27. dodela nagrada „Critic's Choice Awards“ opet je blistala - Lejdi Gaga, ali i druge filmske dive bile inspirisane za upečatljive modne kombinacije.

U hotelu  „Fairmont Century Plaza“ u Kaliforniji svojim izgledom i glamuroznim izdanjima istakle su se Selena Gomez u crvenoj haljini „Luji Viton“, Kristen Stjuart u zlatnoj „Dolče Gabana“ haljini, Megi Džilenhol u beloj „Kloe“ haljini, zatim Kirsten Danst u puderplavoj haljini Džulije de Libran...

Pogledajte galeriju:

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike