Otišla na plastičnu operaciju pa završila s rogovima: Nije sigurna da stvar može da se popravi

05.03.2022

08:32

1

Operacija podrazumeva hiruršku ugradnju biorazgradivih niti za podizanje očiju, ali u njenom slučaju stvar je brzo pošla po zlu

Otišla na plastičnu operaciju pa završila s rogovima: Nije sigurna da stvar može da se popravi
collage - Copyright Printscreen: TikTok/_jessiecarr

Jedna devojka ostala je puna žaljenja nakon što je platila estetsku operaciju zbog koje je izgledala kao da ima rogove.


Džesi Kar je rekla da je htela operaciju zatezanja i podizanja očiju kako bi postigla svoj željeni izgled. Operacija sadrži hiruršku ugradnju biorazgradivih niti za podizanje očiju, ali za Džesi je nešto pošlo po zlu i ostala je s izgledom koji joj se nije sviđao, kako prenosi Mirror.

- Najviše žalim što sam se odlučila za ovu operaciju. Definitivno se ne isplati, ne funkcioniše i ostala sam s rogovima! U početku su jako, jako intenzivno nabujali. Povredili su mi krvni sud tokom zahvata i natekla sam nekoliko nedlja, bilo je prilično loše. Kad je oteklina splasnula, primetila sam da su mi se obrve podigle - objasnila je u videu koji je podelila na TikToku.
Džesi je rekla da je na kraju oteklina pala, ali sada mora da skine konce i traži popust.

- Dali su mi delimični povraćaj novca, a onda sam nekoliko nedelja nakon toga primetila da imam izbočine na glavi i da mi iskaču niti. Vratila sam se na još jedan pregled. Sada prolazim kroz proceduru koja se zove "Ultraformer", trebalo bi otopiti niti, a takođe uzimam protivupalne tablete da pokušam da ublažim upalu - otkrila je.

- Nije obećano da će otopiti nit, ali to je nešto što bi moglo pomoći da se raspuste. To je postupni proces, pa se nadam da će to napraviti razliku. Nakon dve sesije nadam se da će ih otopiti, ali nisam sigurna hoće li 100 posto uspeti. Tako da sam prošla kroz puno toga i definitivno se ne isplati - zaključila je.

Printscreen: TikTok/_jessiecarr
 

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici pokušali su da je utešiti u komentarima: - Prihvati svoje rogove, izgledaju cool - rekla je jedna korisnica, dok je druga dodala: - Doslovno si platila za rogove, to je stvarno fora!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike