Slavne dame prošetale crvenim tepihom na dodeli SAG nagrada: Lejdi Gaga oduševila, a svi su se pitali šta se dogodilo Salmi Hajek (FOTO)

28.02.2022

12:13

0

Ceremonija u Los Anđelesu je "prštala" od glamura

Slavne dame prošetale crvenim tepihom na dodeli SAG nagrada: Lejdi Gaga oduševila, a svi su se pitali šta se dogodilo Salmi Hajek (FOTO)
sag triptih1 - Copyright Profimedia

Sezona dodele nagrada je započela spektakularno.

Slavne dame su prošetale sinoć crvenim tepihom na dodeli SAG nagrada, u Los Anđelesu.

A kako to obično biva, sve oči su bile uprte u njihove odevne kombinacije.

Sve do jedne su se istakle.

Neke su oduševile, a neke razočarale.

Lejdi Gaga, Selma Hajek, Helen Miren, Keri Vašington, Kejt Blančet, Selena Gomez, Nikol Kidman i druge, još jednom su pokazale šta znači glamur. Na njihov način.

Iako nije bilo velikih "ispada", neke su prilično začudile modne kritičare, pa su tako svi komentarisali neobičan stil Salme Hajek.

Profimedia
 

Naime, glumica je delovala kao da je obukla sve što joj se u tom trenutku dopalo. Nosila je satensku haljinu, mrežaste rukavice i reklo bi se previše nakita. Čak je i frizura bila upitna, a mnogi su komentarisali da izgleda aljkavo i neuredno. Verujemo da će već na nekoj narednoj ceremoniji popraviti utisak.

Sa druge strane, Lejgi Gaga se pojavila u spektakularnoj dugačkoj beloj haljini sa Armanijevim potpisom. Iako je haljina, sama po sebi, svedena, duboki dekolte, koji je potpuno primeren, oduševio je prisutne.

Profimedia
 

Prelepa Selena Gomez se odlučila za elegantnu crnu haljinu, sa puf rukavima, koja je istakla njenu savršenu figuru.

Iako je pokušala da izgleda skromno, Nikol Kidman nikako nije prošla nezapaženo. U dugoj crnoj haljini, zakopčana do grla, i sa ogromnom belom mašnom oko vrata, glumica je apsolutno privlačila pažnju i plenila poglede.

Dodela SAG nagrada/Profimedia
 

Glumica Riz Viterspun je malu crnu haljinu "razbila" satenskim pojasom bebi plave boje. Da sve bude interesantnije, pojas se vukao po tepihu iza nje. Iako je Riz uvek šarmantna i ima očaravajuć osmeh, ova komabinacija je, rekli bismo, u najmanju ruku neobična.

Da se definitivno ne plaši boja, pokazala je sinoć Keri Vašington. Glumica je zasijala na crvenom tepihu u jarko žutoj haljini grčke kreatorke Selije Kritharioti i automatski privukla pažnju. Komentari su samo "pljuštali", a svi su pohvalili njen upečatljiv i moderan stil.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike