Glamurozno i kod kuće: Za ovom pidžamom su poludeli slavni

11.11.2020

10:35 >> 09:41

0

Novi komad karantinske garderobe unosi dašak luksuza u subotnje večeri u domu

Glamurozno i kod kuće: Za ovom pidžamom su poludeli slavni
Copyright Printscreen/Instagram

Kako da ostanak kod kuće bude glamurozan? Lako – dodate mu perje. To je uradio i jedan proizvođač pidžama, kada je lansirao jednu na tufne uz dodato perje oko rukava i nogavica.

Naime, britanski lanac “River Island” rasprodao je pidžame sa perjem za nekoliko sati iako im je cena 85 funti (oko 95 evra) za gornji i donji deo. Mnogi poznati i slavni ubrzo su nabavili svoj komplet kako bi im dani u izolaciji bili što prijatniji, uz dozu luksuza.

– Moja odeća za izolaciju upravo je došla na novi nivo. Ovaj put ću biti sva fancy, doterana u svim prostorijama svog stana. Jeste li ikada videli tako raskošnu odeću “za po kući’? – napisala je influenserka Liv Effia Blankson na svojem Instagram profilu.

A ona nije jedina koja dane izolacije provodi u ovom komadu garderobe. Komplet s belim tačkama nosi i poznati transrodni model Munroe Bergdorf,  kao i Lottie Moss, poznati model iz Velike Britanije.

– Ostati kod kuće i nije tako loše, samo ubacite veštačko perje – napisala je britanska glumica Emily Atack, pozirajući u ovoj pižami.

Neki planiraju i Božić da provedu u ovoj pidžami, poput plesačice, pevačice i glumice Nicole Hughes.

Tako su se ove pidžame u nekoliko sati od lansiranja na tržište preselile na društvene mreže. Pomama za njima iznenadila je i same zaposlene u “River Island-u.”

Saznaj više:

Ponesite XL mašnu za kosu i budite u trendu

Kamala Haris, žena na sve spremna: Šta odabir garderobe govori o prvoj dami na mestu potpredsednice SAD?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike