Zbog ovog preparata ni Viktorija Bekam više ne baca hiljade evra na negu kože lica

11.11.2020

11:50 >> 12:31

0

Ima brojne benefite, a najbolje od svega što svuda ima da se kupi

Zbog ovog preparata ni Viktorija Bekam više ne baca hiljade evra na negu kože lica
Copyright Profimedia

Može da vam se dopada ili ne, ali Viktorija Bekam je žena koja je sagradila modnu imperiju, od prezimena svog supruga napravila ozbiljan brend. Cela porodica stalno je pod lupom javnosti. Do sada joj nisu ulovilu modnu grešku, a ono što je krasi je besprekoran ten. Ona je svoju tajnu podelila, a ono što će vas iznenaditi je da nisu u pitanju hiljade evra, već jedan jednostavan sastojak.

Mnogi se pitaju kako Viktoriji Bekam (46) uspeva da sa godinama izgleda sve bolje. Ona je odgovorila tako što je otkrila koliko kozmetičkih proizvoda koristi dnevno.

Profimedia

Ova mama četvoro dece priznala je da je i sama do nedavno trošila hiljade evra na dnevnu negu i tretmane. A onda je otkrila jedan mnogo jeftiniji proizvod od kog joj lice izgleda, kako ona kaže – božanstveno. Naime, radi se o najobičnijem jodu.

Možda vas zanima: Vremeplov: Ako ste rođeni 70-ih, 80-ih ili 90-ih, proverite koje su se frizure nosile u to vreme

Printscreen: Instagram/ @victoriabeckham

-Jod ubrzava zarastanje rana, odličan je antioksidans za kožu i preparat za uklanjanje ožiljaka od bubuljica i akni. Neizostavan je preparat u mom domu. Mnogi možda i nisu upoznati, ali jod ima višestruku namenu. Osim u medicini, volim da ga koristim u mojoj kozmetičkoj beauty rutini. Sigurno ću ga preporučiti i svojoj kćerki kada počnu da je muči problemi sa bubuljicama. Lice mi je od njega toliko sjajno, zdravo i čisto, a to nisam postigla ni sa jednim drugim preparatom – izjavila je Viktorija.

Saznaj više:

Četiri zlatna pravila za lepotu Monike Beluči

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Gloria

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike