Više je modernije: Okitite uši i minđušama i pirsingom

13.11.2020

18:35 >> 13:51

0

Autor: Z. A.

Nema pravila i zabrana, vi određujete meru

Više je modernije: Okitite uši i minđušama i pirsingom
Copyright Instagram: @arenarojabrand

Ukoliko uživate u nakitu, obradovaće vas činjenica da je nošenje nakita ove sezone in, i to po principu – više je više! Na modnim revijama ove godine mogli smo videti nakit u različitim varijantama, a uz tzv. chunky ogrlice i efektne narukvice – najviše je bilo unikatnih, neobičnih minđuša koje privlače pažnju. Ako do sada niste mnogo pažnje posvećivali minđušama i nosili ste samo jedan ili dva jednostavna para, sada to možete da promenite! Osim što je moderno imati više minđuša na jednom ili oba uha, možete se odlučiti i za neki jednostavan pirsing (ili više njih), a potom kupiti i kombinovati više različitih minđuša istovremeno, tako se postiže najbolji efekat!

MOŽDA ĆE VAS ZANIAMTI I: Uska odeća vas neće suziti, a široka vas neće sakriti: 5 modnih grešaka koje vizuelno dodaju kilograme

Velike alke koje imaju neki rad

Velike alke uvek su efektne, a ove sezone u trendu su deblje alke koje imaju određeni rad. One mogu dobro da izgledaju ako nosite samo njih, ali i uz nekoliko manjih, drugih minđuša, kojima ih moežete upotpuniti, biće dominantne. Velike alke mogu biti od srebra, zlata ili bakra, a mogu biti izlivene i od plastike u neobičnim bojama ili kombinaciji boja.

Više različitih sitnih minđuša i daith pirsing

Ukoliko ste spremni da se igrate s kombinovanjem nakita, ovo je savršen look za vas! Daith pirsing je suptilan i efektan, a možete ga kombinovati sa klasičnim minđušama na resici. Ako se odlučite da nosite više minđuša i pirsinga istovremeno, onda birajte sitnije minđuše i neka se slažu po materijalu od kog su napravljene ili pak po kombinaciji boja cirkona.

Simboli na minđušama

Uz klasične alke koje uvek dobro izgledaju, razmislite i o onima koje na sebi imaju priveske u vidu raznih simbola, poput zvezdica, slova, srca… šta god volite. Njih možete kombinovani, a mogu na suptilan način iskazati vašu estetiku i interesovanja. Simboli mogu biti minđuša sama po sebi, a mogu i biti dodatak alkici koju nosite.

Alka od lanca kao minđuša

Ovakve minđuše najbolje izgledaju u kombinaciji s ogrlicom jer se tada vidi jedinstvenost njihovog dizajna. One su taman malo drugačije od klasičnih alki, a nisu preterano ekstravagantne i neobične. Preporučujemo da ove minđuše nosite uz elegantno vezanu kosu, kako bi najbolje došle do izražaja i kako bi se njihova forma istakla na pravi način.

ČITAJTE I: Ponesite XL mašnu za kosu i budite u trendu

Lanac koji visi sa minđuše

Još jedna ideja koju možete probati jeste lanac koji visi sa minđuše ili koji čak spaja dve minđuše na vašim ušima. On može uneti neobičnu dinamiku u vaš stil, a dobro izgleda i samostalno i u kombinaciji sa više drugog nakita.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike