Eva Mendez želi da izgleda mladoliko, zato se podvrgla tretmanu koji boli dok gledate fotografiju

14.11.2020

17:07 >> 16:34

0

Autor: Z. .A.

Glumica ne želi pod nož, a često pravi maske od sastojaka iz špajza

Eva Mendez želi da izgleda mladoliko, zato se podvrgla tretmanu koji boli dok gledate fotografiju
Copyright Instagram: @evamendes

Američka glumica i manekenka Eva Mendez (46) na Instagramu je objavila novu fotografiju i pokazala kako održava mladolikost lica. Ona se podvrgla  jednom neoperativnom liftingu lica koji na fotografiji deluje strašno i veoma bolno.

Inače ona odbija odlaske pod nož, o svom izgledu brine se na druge načine, a koristi i mnoge prirodne sastojke, zbog čega je njena fotografija na Instagramu bila iznenađenje. Nedavno smo pisali o njenom ludiranju sa decom, a što voli da podeli s fanovima na društvenim mrežama.

Ona je ranije otkrila kako već neko vreme posećuje spa oazu, gde uživa u tretmanima lepote. Reč je o metodi mezoniti, neoperativnom liftingu lica. To je metoda koja koristi posebno dizajnirana razgradiva vlakna za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože.

Vlakna se uvode pod kožu pomoću igle, gde se stvara mreža niti na kojoj organizam stvara novi kolagen, a u potpunosti se razgrade za otprilike šest meseci.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Da li ste počeli da skidate celulit? Uz osam magičnih tretmana do leta će nestati

Eva je sada zategla kožu vrata, a za vreme tretmana napravila je fotografiju.

Instagram: @evamendes

– Ovo je omiljeno beauty mesto gdje obavljam sve tretmane. Ovo je mesto gde se možeš opustiti daleko od kuće, dok te kozmetičarke muče tretmanima. Moje srećno mesto. Isprobala sam mezonit tretman. Bog mi pomogao. Javiću vam rezultate – napisala je glumica.

Eva Mendez inače odbija odlaske pod nož, ali o svom izgledu brine na druge načine. Koristi i mnoge prirodne sastojke, a kod kuće koristi mnoge formule koje sama prav od sastojaka iz frižidera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike