Pasji život: Najbogatiji pas na svetu prodaje vilu za 31,75 miliona dolara (VIDEO)

21.11.2021

10:55

0

Pasji život ne mora nužno da bude loš, naročito ako je reč o nemačkom ovčaru Ganteru Šestom, vlasniku nezvanične titule najbogatijeg psa na svetu

Pasji život: Najbogatiji pas na svetu prodaje vilu za 31,75 miliona dolara (VIDEO)
CBS Miami - Copyright Printscreen/YouTube, CBS Miami

Vrednost njegove imovine procenjena je na čak 688 miliona dolara. Ovaj pas, o kome se brine čitav tim staratelja i poseduje privatni avion i kuvara, koji mu priprema posebne obroke, prodaje vilu u Majamiju, izgrađenu u toskanskom stilu za 31,75 miliona dolara.

Nekadašnja vlasnica ove vile sa osam soba i bazenom bila je Madona. Kupljena je pre dve decenije za "samo" 7,5 miliona dolara.

Ganter Šesti se ovih dana ujutru igra omiljenom teniskom lopticom, valja se po travi i voli da drema pre sastanka sa agentima nekretnina, prenosi agencija AP. Oko vrata nosi dijamantsku ogrlicu, dok mu je stara napravljena od zlata kod kuće, u Toskani.

Ganter je imovinu nasledio od svog dede Gantera Četvrtog, koji je takođe bio nemački ovčar. U dnevnom boravku raskošne vile dominira portret njegovog bivšeg vlasnika Gantera Četvrtog.

Linija predaka ovog čistokrvnog nemačkog ovčara traje nekoliko decenija sve do Gandera Trećeg, koji je nasledio bogatstvo od svoje vlasnice, nemačke grofice Karlote Libenštajn, koja je preminula 1992.

Od tada je grupa staratelja zadužena da održava džet-set način života za ovog nemačkog ovčara i njegove naslednike. Tako Ganter često putuje u Milano i na Bahame, gde je nedavno večerao u luksuznom restoranu. Njegovi staratelji žele da budu sigurni da Ganter ima ispunjen društveni život.

Privatni kuvar mu svako jutro priprema doručak napravljen od najboljeg komada mesa, svežeg povrća i pirinča. Ponekad uživa u kavijaru, a granula nikad nema na meniju.

On putuje privatnim avionom, svakodnevno ide na časove dresure sa trenerom i spava u raskošnom okruglom krevetu sa prekrivačem od crvenog somota. Nedaleko od ove vile ranije je živeo i holivudski star Silvester Stalone.

Nije agresivan

Karla Ričiteli (52) jedna je od glavnih starateljki Gantera Šestog i nalazi se na čelu borda menadžera koji upravlja fondom vrednim više stotina miliona dolara. U vlasništvu ovog fonda je nekoliko sportskih timova, muški fudbalski i ženski plivački tim.

- On uopšte nije agresivan. Mnogi mešaju ovu rasu sa vukovima, ali Ganter se lepo slaže sa svim životinjama. Zaštitnički se ponaša i voli kada je u blizini porodice, rekla je Ričiteli.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike