Nikada ne biste pogodili: Muškarci koji imaju ove slatke kućne ljubimce najčešće varaju u vezama

20.11.2021

18:19

0

Istraživanje veb-stranice za kućne ljubimce "Moggy or Doggy" je pokazalo da će u vezama najverovatnije varati muškarci koji za kućnog ljubimca imaju ove male čupavce

Nikada ne biste pogodili: Muškarci koji imaju ove slatke kućne ljubimce najčešće varaju u vezama
toa-heftiba-oKbQxVusp8M-unsplash - Copyright Unsplash

U istraživanju je učestvovao 2.991 neoženjeni muškarac, a njih 64 odsto koji imaju zečeve su priznali da su imali barem jednu aferu dok su bili u vezi. Na drugom mestu su muškarci koji za kućne ljubimce imaju hrčke, 53 odsto je priznalo da su prevarili partnera u vezi. 

Međutim, vlasnici zečeva su se u istraživanju pokazali i kao velikodušniji na dejtovima. Njih 73,4 odsto je reklo da plaća ceh, 25,2 odsto da će podeliti račun, a samo 1,4 odsto smatra da će izlazak platiti devojka. 

Slično kao i vlasnici zečeva, vlasnici hrčaka su takođe ostvarili visoke ocene za velikodušnost. Sedamdeset odsto ih je reklo da najčešće plaća na dejtu, a čak 67 odsto da će devojci na prvi sastanak doneti cveće. 

Profimedia
 

Rezultati su pokazali da su u vezama najverniji partneri oni koji za kućne ljubimce imaju pse. Samo 30 odsto muškaraca koji su učestvovali u istraživanju je priznalo da su imali aferu u vezi. 

Vlasnici ovih životinja svojim boljim polovinama, njih 76,8 odsto, najčešće plaćaju u izlasku, a dve trećine njih je istaklo da na prvi dejt nose cveće. 

Ipak, najbolje rezultate su ostvarili muškarci koji nemaju kućne ljubimace, svega 29 odsto ih je priznalo da su prevarili partnera u vezi. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike