Vlasnik pravi zabavne kostime za svoja dva udomljena psa, njihovi pratioci su oduševljeni

08.10.2021

11:55

0

Stiv je veliki fan Noći veštica, pa kada se pre 10 godina preselio na Tajvan, odlučio je da nastavi da slavi praznik na najbolji način na koji je umeo - pravljenjem blesavih kostima

Vlasnik pravi zabavne kostime za svoja dva udomljena psa, njihovi pratioci su oduševljeni
Printscreen/Instagram, busterandbeans

Stiv Mekej obožava Noć veštica, pa je počeo da stvara različite kostima za Noć veštica koje bi mogao da nosi u školi u kojoj radi kao učitelj.

Međutim, kada je udomio psa lutalicu po imenu Buster, činilo se sasvim prirodnim da i njega uključi u prazničnu tradiciju. 

- Pre oko pet godina zatekli smo Bustera kako luta po ulici. Bio je nekako ružan i imao je problema sa kožom, ujedno bio je i veoma sladak. Pratio nas je kući i nakon nekoliko dana odlučili smo da ga zadržimo. 

- Uvek sam pravio blesave kostime za Noć veštica, a moja žena je mislila da sam lud. Jedne godine sam napravio i za Bustera. Bilo je prilično smešno i svidelo se mnogim ljudima. Nakon toga, počeo sam da pravim po jedan svake godine. 

Kada je porodica Mekej usvojila drugog psa lutalicu po imenu Bins, krenula je porodična tradicija za Noć veštica.

Ovaj nesvakidašnji učitelj većinu svojih kostima pravi od filca, kartona i lepka. Sve što zamisli, postaje kostim.

Srećom, Buster je veoma dobar kada je u treba da ponese sve ove višedelne kreacije.

- Busteru ništa ne smeta. Ponekad na fotografijama izgleda ozbiljno, ali to je samo zato što gleda poslasticu za pse.

Busterova ljubav prema hrani često je inspiracija za kostime koje njegov vlasnik pravi.

Bins, s druge strane, nije veliki ljubitelj oblačenja. Ne voli ništa preveliko, ali dobro se nosi sa šeširima, perikama, naočarima i odećom, ističe Stiv.

Kada Buster i Bins nisu zauzeti manekenstvom, vole da trče uokolo, plivaju i igraju se. Dve bivše lutalice nisu mogle dobiti bolji život.

 

Njihov Instagram profil preplavljen je porukama pratioca koji su oduševljeni kako kostimima, tako i psima koji umeju tako dobro da ih iznesu i predstave.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.