Napustila plaćen posao i prodala kuću da bi mogla da brine o 200 životinja

22.03.2021

10:50 >> 11:47

0

Odri Rašel kaže da je to bio težak izbor, a sada je njena farma neprofitna organizacija

Napustila plaćen posao i prodala kuću da bi mogla da brine o 200 životinja
Copyright Printscreen/Instagram

Postoje ljudi koji svoj život posvete nemoćnim bićima. Jedna od takvih osoba je Odri Rašel (33) koja je odlučila da proda kuću i napusti svoj posao da bi mogla da se brine o skoro 200 životinja. Na to troši desetine hiljada funti.

A samo pre godinu dana živela je u četvorosobnoj kući i vodila svoj pansion za pse. Na kraju dana vraćala bi pse vlasnicima, ali je bila posvećena nezi i udomljavanju napuštenih životinja i pasa lutalica.

Nažalost, bilo ih je toliko da nije mogla svima da pomogne, pa je odlučila da napravi veliku promenu u svom životnom stilu.

Tako je dala otkaz, prodala svoju kuću i preselila se u ogromnu 200 godina staru kuću na selu u kojoj je mogla da pomaže lutalicama. Od tada se nije osvrtala unazad.

-Započela sam sa Utočištem pre godinu dana. Spasila sam mnogo životinja u svom životu ali bila sam limitirana. Želela sam da imam više vremena za njih, više prostora da ih smestim i više novca da trošim na njihove potrebe – kaže Odri i dodaje. – Dala sam otkaz, prodala svoju kuću i kupila jednu veću u sred ničega. U svoju novu kuću sam se uselila u februaru 2020. godine i tada je imala 60 ari. Međutim, u međuvremenu sam kupila još tri imanja pored mog, uključujući i kuću za moju sestru koja se doselila da mi pomogne. Sada je to već nekih 200 ari.

Odri priznaje da je to bio težak izbor. Napustila je posao koji joj je bio sjajan izvor prihoda i koji je gradila godinama.

Sada je njena farma postala neprofitna organizacija, tako da može zvanično i da prima donacije od drugih ljubitelja životinja koji podržavaju njen rad.

Zajedno sa sestrom Andreom, brine o oko 200 životinja.

Pročitajte još

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike