Mladi labrador usvojio sedam mačića koji su ostali bez majke i savršeno brine o njima

11.07.2021

08:31 >> 07:30

0

Autor: Z. A.

Labradoru Bertiju nije važno što nisu njegovi, nit su njegova vrsta. Prava ljubav za takve stvari ne pita

Mladi labrador usvojio sedam mačića koji su ostali bez majke i savršeno brine o njima
Copyright Profimedia

Kad za neke ljude neko kaže da se slažu kao pas i mačka, iza toga stoji stara zabluda da se te dve vrste ne vole. Berti i njegovi mačići su sjajan primer takve ljubavi.

Ovaj jednogodišnji labrador iz Velike Britanije postao je zaista neobičan otac jer su njegovi malci – mačići. Tačnije njih sedam koji su ostali bez mame. Iz samo njemu poznatih razloga, Berti ih je prigrlio i poslednjih nekoliko nedelja brine za bebice koje su pronađene pored puta, a majke nije bilo nigde. S obzirom na to da su tako maleni i mladi, nije bilo šanse da će preživeti bez pomoći.

možda će vas i ovo zanimati

Zbog toga su brzo prevezeni u „Battersea Cats and Dogs Home“. Veterinari su utvrdili kako su zdravi i jako gladni. Volonterka skloništa ih je odvela svojoj kući, gde živi njen ljubimac Berti.

Profimedia

I onda se dogodila hemija, Berti je osetio očinski poziv i prepustio se brizi za mališane. To što nisu njegovi, a takođe nisu ni njegova vrsta njemu ništa ne znači. Zašto bi i značilo kad prava ljubav ništa ne pita, samo spaja, piše jutarnji.hr.

Na sreću ovih mališana, njihov tatica Berti totalno se oduševio njima i odlučio da ih nauči svemu što on zna u životu. Verovatno jedino lajanje neće uspeti da usvoje do kraja, ali dobro, oprostiće on svojoj deci nedostatke, baš kao i svaki roditelj.

Profimedia

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike