Neodoljivi ježić Darvin Instagram zvezda koja zna da se zabavlja

20.09.2020

14:00 >> 14:01

0

Vlasnica mu šije garderobu i rado fotka za mreže

Neodoljivi ježić Darvin Instagram zvezda koja zna da se zabavlja
Copyright Printscreen/Instagram

Nikada nam neće dosaditi preslatke životinjice koje su sve veći hit i na društvenim mrežama. Neodoljivi ježić Darvin, zvezda je u usponu na Instagramu.

Sićušni ježić, itekako zna da se zabavlja, pa tako Darvina možete videti i kako sedi u foteljici odeven poput rock-zvezde dok drži gitaru. Na drugoj, pak, fotografiji izgleda totalno kul s pilotskom kapom i retro sunčanim naočarima, a njegove pratitelje na Instagramu oduševila je i fotografija na kojoj sedi na minijaturnom dušeku na naduvavanje u obliku krofne dok uživa u bazenu.
View this post on Instagram

Hedgehogception!

A post shared by Darwin The Hedgehog (@darwinhedgie) on Jul 9, 2020 at 11:08am PDT

Rozi Ejblvajt iz Velike Britanije udomila je Darvina, afričkog patuljastog ježa, u novembru 2018. godine. Očarana njegovom slatkoćom, poželela je i drugima pokazati kakvog premedenog kućnog ljubimca ima, te je odlučila da objavljuje njegove fotografije na Instagramu.

Kako bi na fotografijama izgledao što medenije, Roz ga oblači u garderobicu koju 32-godišnja umetnica sama šije ili je dobija od njegovih obožavalaca. Bodljikava kuglica dugačka 15 centimetara i teška oko 340 grama osvojila je srca ljudi širom sveta, a svaka nova Darvinova fotografija mami osmeh i budi još veće simpatije prema tom sitnom biću.

Darvin sada ima dve godine, a ta vrsta ježa može da živi do tri godine u divljini, ali poznati su slučajevi u kojima su afrički patuljasti ježevi u zarobljeništvu doživeli i deset godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: zadovoljna.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike