Tragala za poslasticama, pa upala u šaht dubok 23 metra: Vatrogasci su Tes spasili nepovređenu, a ona izgleda ima devet života (VIDEO)

21.03.2023

09:32

0

Autor: Z.A.S.

Kad potraga za slatkišima krene naopako

Tragala za poslasticama, pa upala u šaht dubok 23 metra: Vatrogasci su Tes spasili nepovređenu, a ona izgleda ima devet života (VIDEO)
Vatrogasci izvlače psa iz šahte - Copyright Printscreen/Twitter/KGWphotog

Nakon što je upala u 23 metra duboku šahtu, vatrogasci u Portlandu su uspeli da spasu starijeg psa.

Tes, 14-godišnji labrador retriver, strmoglavo se srušila na otvoreni poklopac šahta dok su gradski radnici pregledali odvod za oluju.

- Samo što je prišla očekujući poslasticu, prešla je ivicu i nestala - rekao je Lari Bojtler, Tesin vlasnik, za "KGV 8".

Bojtler je rekao da je bio "priličan šok" videti kako njegovo štene nestaje u rupi i brzo je pozvao svoju ženu da joj saopšti užasavajuću vest.

- Bilo je apsurdno - rekla je Linda Bojtler, Tesina pseća mama, nakon što je otkrila da je njen psić u velikoj opasnosti. - Prošli smo kroz stvarnu životnu opasnost sa njom pre Božića, pa je bilo kao: Šta još može da se dogodi?

Vatrogasna i spasilačka služba Portlanda je stigla na lice mesta i poslala vatrogasca u rupu da pričvrsti Tes za pojas kako bi mogli da je izvuku koristeći sistem kolotura koji se zove Arizona Vorteks.

Tes, koja je bila pod zemljom skoro sat vremena, nije bila povređena kada su spasioci stigli do nje, jer je bila gomila lišća i drugih raznih ostataka koji su ublažili njen pad.

Dok je Tes izlazila iz rupe, stvorila se masa komšija koja je bodrila njene spasioce i njen siguran povratak na površinu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike