"Brani se ćutanjem": Lopov uhvaćen u krađi, pa odbio da prizna krivicu - tiktokeri oduševljeni! (VIDEO)

02.03.2023

08:19

0

Autor: Z.A.S.

Nekada su nepodnošljivi, ali ih obožavamo

"Brani se ćutanjem": Lopov uhvaćen u krađi, pa odbio da prizna krivicu - tiktokeri oduševljeni! (VIDEO)
Zlatni retriver se oblizuje - Copyright Freepik

Kada objavljujemo videe u kojima glavnu ulogu imaju kućni ljubimci, uglavnom su u pitanju simpatične situacije u kojima oni ili nešto rade, ili se igraju, ili naprave izraz lica kojem je nemoguće odoleti.

Međutim, dešavaju se i situacije u kojima vlasnici polude kada se vrate kući i shvate šta su njihovi četvoronožni prijatelji sve uništili. A dešava se i da shvate da su mali lopovi nešto i ukrali. I to maltene pred svojim vlasnicima.

Takav jedan video nasmejao je nedavno korisnike TikToka. A o čemu je reč? Zlatni retriver Stiv je uhvaćen u krađi, a ono što je usledilo nakon toga, nasmejalo je korisnike ove društvene mreže.

Naime, ovaj preslatki kradljivac nikako nije želeo da "prizna zločin", a njegova vlasnica je sve snimila i podelila na ovu društvenu mrežu.

Na snimku se vidi Stiv koji u ustima pokušava da sakrije vafl koji je ukrao sa stola i koji ne želi da ispusti, pa čak ni onda kada je vlasnica pokušala da mu ga "otme".

- Jesi li ukrao vafl? Jesi li? - pita ga vlasnica, ali ovaj krivac je odlučio da se praviti nevin, što je oduševilo tiktokere.

"Koji vafl?",
"Ja ne vidim nikakav vafl",
"Brani se ćutanjem", glase samo neki od mnogobrojnih komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike