Humani čin srpske komičarke: Sav prihod od svoje predstave Ana je odlučila da donira njima (FOTO)

03.02.2023

08:21

0

Autor: Z.A.S.

Ulaznice za predstavu mogu da se kupe po ceni od 10 evra

Humani čin srpske komičarke: Sav prihod od svoje predstave Ana je odlučila da donira njima (FOTO)
Ana Poznanović - Copyright Printscreen/Facebook/Azil Osijek-volonteri

Srpska komičarka Ana Poznanović javila se osiječkom azilu i ponudila im svoju pomoć. Naime, ova stend ap komičarka je ponudila da 16. februara održi predstavu "Muškarci i druge životinje", a njena želja je da sav zarađeni novac donira azilu u Nemetinu.

Početak predstave je zakazan za 19 časova, a oni koji budu želeli da prisustvuju, moraće da izdvoje 10 evra za uživanje u Aninom humoru.

- U autobiografskoj ispovesti "Muškarci i druge životinje" Ana će nastaviti da priča o svemu što bi (prema rečima njene bake) žena trebalo da prećuti ako misli da se ikada uda. Nastup će biti i edukativnog karaktera i moći ćete da čujete mnoge korisne savete na teme kao što su kako preživeti poplavu, požar, seks i druge prirodne katastrofe - piše u opisu predstave.

Zaposleni azila su bili oduševljeni Aninom željom da pomogne, pogotovo jer im je svaka pomoć i više nego dobrodošla, a nedavno su objavili da su ove godine primili neverovatno veliki broj pasa, od kojih su neki bili (i još su) ozbiljno bolesni.

Njihovo lečenje je ogroman izdatak, a oni to sami, nikako, ne mogu da pokriju, pa je svaka pomoć i više nego dragocena.

- Povedite prijatelje, rodbinu, komšije, možete i muškarce. Ako im neka od šala koju će čuti ne dopadne, barem će se moći da se teše činjenicom da su nahranili nekoga iz azila time što su kupili kartu - poručuju iz azila.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike