Udomili psa, a on ih učinio bogatašima: Odmah im je bilo jasno da to nije obično štene

24.01.2023

15:06

0

Autor: K. O.

Maleni Oli doneo je svojoj novoj porodici kako emocionalno, tako i materijalno ispunjenje

Udomili psa, a on ih učinio bogatašima: Odmah im je bilo jasno da to nije obično štene
Copyright Unsplash

Kada u kuću stigne ljubimac, ona postane bogatija za još jednog člana porodice. Izuzev ako nije u pitanju Oli - onda porodici poraste i konto u banci. I to ozbiljno.

Naime, jedna porodica udomila je psa po imenu Oli, a on je tokom prve šetnje pokazao svoj neverovatan talenat.

Kada je izašao da prošeta, Oli je uspeo da iskopa 14 zlatnika čija je vrednost procenjena na 7.200 dolara, to jest 6.500 evra.

Šetnja sa vlasnikom Adamom Klarkom iz Blekpula, završila se tako što je Oli upotrebio svoja neverovatna čula i iskopao zlatnike. Inače, pas pripada italijanskoj rasi lagoto romanjolo, čuvenoj po oštrom njuhu i spretnosti u pronalaženju zakopanih stvari, naročito tartufa.

Profimedia
 

Adam je zlatnike odneo kod vodećih trgovaca zlatom u zemlji, Čards Koin i Bilion Diler, koji su zlatnike procenili na oko 7.200 dolara.

- Štene je zaista pravo blago, baš onako kako ga je opisao i sam vlasnik a on jedva čeka njihovu narednu šetnju - zaključili su britanski mediji.

Tako je Oli svojoj novoj porodici izuzev emocionalnog ispunjenja, doneo i materijalno. Psić je zaradio nadimak "lovac na blago." Britanski mediji su se naveliko raspisali o njemu, a ostaje da se vidi kakav će još ulov Oli imati. 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike