Neobična deveruša rastopila srca: Jednu mladu je do oltara ispratila krznena loptica i usput se provozala na šlepu (VIDEO)

19.01.2023

16:33

0

Autor: K. O.

Jedna maca imala je najlepšu ulogu na svetu, a u njoj se snašla kao profesionalac

Neobična deveruša rastopila srca: Jednu mladu je do oltara ispratila krznena loptica i usput se provozala na šlepu (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Svako venčanje je samo po sebi lepo i romantično, pa je često slučaj da neko od gostiju pusti i suzu od naleta emocija. Ovog puta sva srca je rastopila jedna neobična deveruša, pa je čak na trenutak ukrala pažnju prelepoj mladi. 

Kada je na TikToku osvanuo videozapis mačke koja sedi na venčanici svoje vlasnice dok ona ide do oltara na dan svog venčanja, niko nije ostao ravnodušan.

"Maca je bila deveruša", piše u opisu objave koja je postala viralna na ovoj društvenoj mreži i neverovatnom brzinom zaradila više od 700 hiljada pregleda.

 

 

 

Naravno, ni komentari nisu prestajali da se nižu.

"Ovako ću i ja jer nemam prijatelja", "Dobra ideja, ali moja bi mačka pocepala venčanicu", "Čudo da se nije pentrala po venčanici", "Svaka prilika treba jednu mačku", "Preslatko", "Zamišljam sebe i moje tri mačke", samo su neki od komentara ljudi ispod objave.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike