U ovom autobusu voze se samo psi: Bračni par o malim mušterijama iz kraja brine kao da su deca (VIDEO)

04.01.2023

19:11

0

Autor: Z.A.S.

Najvoljeniji putnici koji u znak pozdrava mašu repićima

U ovom autobusu voze se samo psi: Bračni par o malim mušterijama iz kraja brine kao da su deca (VIDEO)
Žena sa psima - Copyright Pexels

Li i Mo su bračni par iz Sjedinjenih Američkih Država i bave se šetanjem i čuvanjem pasa. Ovo ne bi bilo ništa neobično i drugačije, u odnosu na sve ostale koji to rade, da njih dvoje nemaju nešto za šta smo prvi put čuli.

Naime, ovaj simpatičan dvojac poseduje autobus u kojem prevoze isključivo pse. One pse iz kraja koje Li i Mo čuvaju, pokupe, a zatim ih vode na izlet u prirodu - baš kao da su deca.

Njih dvoje su prilično aktuelni na društvenoj mreži TikTok i često objavljuju videe sa svog radnog mesta, a jedan od njih pregledan je više od 47 miliona puta.

U pitanju je snimak u kojem se vidi kako izgleda kada se psi ukrcavaju u autobus, kao i pozdravljanje i doček, ali i vezivanje sigurnosnog pojasa.

Na snimcima koje ovaj bračni par deli, može se videti i kako izgledaju njihove šetnje u prirodi, ali i iskrcavanje pasa na autobuskim stanicama, na kojima ih čekaju vlasnici.

@mo_mountain_mutts You guys asked to see the dogs getting on the bus #foryou #dogs #puppybus #alaska ♬ original sound - Mo_Mountain_Mutts

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike