Obožava da gleda zalaske sunca: Ovaj buldog koji uživa u miru i prelepom pogledu je sve što vam je potrebno ovog jutra (VIDEO)

15.11.2022

07:48

0

Autor: Z.A.S.

Ovaj pas ima prilično neobičan hobi

Obožava da gleda zalaske sunca: Ovaj buldog koji uživa u miru i prelepom pogledu je sve što vam je potrebno ovog jutra (VIDEO)
Buldog - Copyright Pixabay

Baš kao i ljudi, tako i životinje imaju najneobičnija interesovanja. Ukoliko i sami imate kućnog ljubimca onda znate da njih često zainteresuje nešto što nikada nikoga ne bi, ali da vrlo lako može da se dogodi i da dele interesovanja karakteristična za ljude.

Dvogodišnju buldog Franki ima prilično neobičnu zanimaciju. Verovali ili ne, ali on obožava da gleda zalaske sunca. Zbog ovog svog hobija, ovaj presladak pas je postao i pravi hit na društvenoj mreži "Tik-Tok".

Njegova vlasnica ga je snimila kako sedi i mirno posmatra zalazak sunca nad Bruklinom, a snimak je, do sada, pregledan više od 280.000 puta.

Tiktokeri su oduševljeni ovim mališanom koje su čak i uporedili sa Simbom, iz crtanog filma "Kralj lavova".

"Kada smo živeli u Bruklinu, Franki je svako veče sedeo i posmatrao zalazak sunca. O čemu li je razmišljao? Da li psi, kao i mi, imaju misli? Da li uživaju u trenucima mira, kao i mi?" napisala je njegova vlasnica u videu koji prikazuje njenog voljenog ljubimca i prelep pogled u kome on uživa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike