"Nikada se nećemo oporaviti": Vlasnica dovela psa kući, kako bi njegova najbolja drugarica mogla da se oprosti od njega (VIDEO)

20.10.2022

06:59

0

Autor: Z.A.S.

Nismo samo mi ti koji pate kada dođe do rastanka

"Nikada se nećemo oporaviti": Vlasnica dovela psa kući, kako bi njegova najbolja drugarica mogla da se oprosti od njega (VIDEO)
Pas i mačka - Copyright Pixabay

Svaki vlasnik psa, mačke, ili nekog drugog kućnog ljubimca, zna koliko je teško oprostiti se od njih i reći poslednje zbogom. Ipak, svako od nas zna da je i to, nažalost, neminovno.

Međutim, nismo samo mi ti koji pate, kada dođe do rastanka. Rastanak ne pada lako ni drugim ljubimcima. Bani i Taj su jedan u nizu primera.

Ova mačka i pas, koji je bio slep od rođenja, najbolji su prijatelji. I ne samo što su najbolji prijatelji, već se godinama nisu ni razdvajali. A onda je njihova vlasnica saznala da se Taj ozbiljno razboleo i da moraju da se oproste od njega.

Ipak, umesto da odmah uspava svog voljenog ljubimca, odlučila je da ga još jednom odvede kući, kako bi mačka Bani mogla da se oprosti od svog prijatelja.

Erika Kucing, njihova vlasnica, objavila je na društvenoj mreži Tik-Tok video, koji topi i najtvrđa srca, u kome se vidi Bani kako trči prema Taju i skače na kauč na kojem on nepomično leži.

I kada smo pomislili da je to - to, usledio je momenat na koji apsolutno niko ne može da ostane ravnodušan. Očigledno osećajući da nešto nije kako treba Bani je počela da mazi svog prijatelja po licu, kao da želi da mu kaže da će sve biti u redu.

Ovaj video je pregledan preko 5,5 miliona puta i sigurni smo da vas neće ostaviti ravnodušnim.

"Nikada se nećemo oporaviti. Voleli smo našeg dečka, jako", piše u njegovom opisu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike