Ne možeš da radiš, moramo da se igramo: Vlasnik jednog haskija je imao Zoom sastanak, a njegov pas potpuno druge planove (VIDEO)

26.09.2022

06:57

0

Autor: Z.A.S.

Bio je u potpunosti rešen da istera po svom

Ne možeš da radiš, moramo da se igramo: Vlasnik jednog haskija je imao Zoom sastanak, a  njegov pas potpuno druge planove (VIDEO)
Haski - Copyright Pixabay

Sve što mnogi koji se svakog jutra spremaju za posao žele, jeste da rade od kuće. Rad od kuće je, iz mnogo raloga, apsolutno sjajan.

Recimo, ne morate da se oblačite, već možete da radite i u trenerci i pidžami. Ne morate ni da se šminkate, ili da sređujete kosu i pravite frizuru.

I možete da se družite sa vašim voljenim ljubimcem do mile volje. Naravno, kada radite i kada imate sastanke. Osim ako, recimo, vaš pas ne odluči drugačije.

Video koji je objavljen na Tik-Toku pokazuje muškarca koji pokušava da učestvuje u "Zoom" sastanku, ali ga njegov haski sve vreme ometa.

Udara ga šapom, skače po tastaturi, "bije se" sa njim i čini sve što je moguće da mu oteža. Sada vam je sigurno jasno i zašto je video odmah postao viralan.

@yarkitzn8 P.S. he has his own bed a few feet away. He’s just being annoying… #fypシ #husky #zoom #university ♬ original sound - -Nate-

Korisnici ove mreže su oduševljeni videom, pa su ga tako mnogi i prokomentarisali.

"Pas: Samo napred i reci im da sam to bio ja, neće ti verovati",
"Samo pokušava nešto da otkuca na četu",
"Moj pas je to jednom uradio i odjavio me sa Zoom-a", samo su neki od komentara na ovaj video. ti samo daje istu energiju koju ti daješ njemu", samo su neki od komentara na viralni video.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike