Pokušao da uhvati sopstveno uvo, pa postao popularan na "Tik-Toku": Ovaj pas je generalni sponzor vašeg dobrog jutra (VIDEO)

06.09.2022

06:04

0

Autor: Z.A.S.

Nikako da shvati da nema ništa od "ulova"

Pokušao da uhvati sopstveno uvo, pa postao popularan na "Tik-Toku": Ovaj pas je generalni sponzor vašeg dobrog jutra (VIDEO)
Pas - Copyright Pixabay

Psi, odnosno ono što oni urade, vrlo često postane viralno na društvenim mrežama. Naravno, sve uvek bude mnogo smešnije jer naši dragi ljubimci sve to rade vrlo nesveno.

Upravo takva situacija je i sa jednim psom čiji vlasnik je objavio hit video na društvenoj mreži "Tik-Tok".

Hugo, kako se pas zove, upao je u mali problem. Shvatio je da su mu uši dugačke i sudeći po snimku, to mu je malo zasmetalo. Ili je pomislio kako bi bilo sjajno da se on poigra njima.

Zato je odlučio i da ih uhvati. Mlatarao je glavom levo-desno, okretao se, pokušavao da uhvati jedno, pa drugo uvo, ali sve prilično bezuspešno.

"Rekao bih da je naučio da su mu zakačene za glavu, ali... lagao bih", napisao je njegov vlasnik u opisu snimka, a u komentarima je napisao i da Hugo jako voli da juri i svoj rep i da se "primećuje sukob u njemu kad mora da bira šta će juriti".

Snimak je lajkovan preko 11.500 puta, a korisnici ove društvene mreže su oduševljeno komentarisali snimak.

@lukec9311 I would say he has learned that these are attached to his head, but…. Id be lying! 😂 #pup #weimaraner #weimaranersoftiktok #trending #fyp #puppytiktok #ears ♬ original sound - Luke Crooks

"Ne mogu da izbrojim koliko puta sam ovo pogledao",
"Iskreno, da mi uši ceo dan lupaju po licu i ja bih poludela",
"Zaboga, daj mu gumicu za kosu!";
"Makar nećeš morati da mu kupuješ igračke", samo su neki od komentara na ovaj video.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike