Izgubio se tokom selidbe, a onda se pojavio u dvorištu nove kuće: Mačak Oliver postao hit na društvenim mrežama (FOTO)

11.08.2022

18:13

0

Autor: Z.A.S.

Priča sa srećnim krajem

Izgubio se tokom selidbe, a onda se pojavio u dvorištu nove kuće: Mačak Oliver postao hit na društvenim mrežama (FOTO)
Mačka - Copyright Pixabay

Nakon dogodovštine koja se dogodila mačku Oliveru, postao je popularan i viralan na društvenim mrežama.

Naime, dok se jedna američka porodica u maju mesecu, tokom selidbe, parkirala, on je nekako izašao na prednji trem i zaigrao se sa porodičnim psom.

Njegova vlasnica je za strane medije objasnila da je to poslednji put da ga je videla, ali da su se nadali da će ga pronaći.

- Još uvek nismo zaključili prodaju kuće, oglasili smo je praznu, pa smo prvih nedelju dana konstantno obilazili nekretninu, ostavljali mu hranu i dozivali ga - rekla je vlasnica.

Međutim, u julu su prodali kuću, ali od Olivera i dalje nije bilo ni traga ni glasa. Novim vlasnicima su objasnili situaciju i zamolili ih da ih, u slučaju da se Oliver pojavi, obaveste.

- Još uvek smo se nekako nadali da će se možda pojaviti - rekla je vlasnica ovog mačka koji se zaista i pojavio dva meseca kasnije. Međutim, ono što je zanimljivo jeste činjenica da on nije otišao u njihovu staru kuću, već je došao u dvorište nove.

 

 

- Moj suprug je pogledao ka komšijinom dvorištu i na stepenicama je ugledao narandžastu mačku kako sedi. Okrenuo se ka meni i rekao mi da izgleda kao Oliver - prepričala je vlasnica, a trenutak ponovnog susreta je opisala kao scenu iz filma: - Istrčala sam kroz zadnja vrata kuće, on me je video kako dolazim i počeo je da trči ka meni. Trčali smo jedno ka drugome i dozvolio mi je da ga podignem. To je bio on. Imao je istu ogrlicu - ispričala je ova žena.

Nakon toga je veterinar proverio mikročip i potvrdio da je zaista reč o Oliveru koji je definitivno došao kući.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike