Šta sve može da se dogodi kad ostavite mačku samu kod kuće

22.10.2020

08:15 >> 09:50

0

I to samo na 30 minuta

Šta sve može da se dogodi kad ostavite mačku samu kod kuće
Copyright Unsplash Drew-Hays-

Amber je jednogodišnja bengalska mačka, koja je naučila da pusti vodu na slavini umivaonika u kupatilu. Džasmin Stork i njen dečko Robi iz Kingstonu na Halu, Istočni Jorkširbili, bili su oduševljeni novom veštinom svoje mačke i snimili je kako pušta vodu vilicom.

A onda…

MOŽDA ĆER VAS ZANIMATI: Gruming: Svaka mačka voli da bude doterana

Početkom oktobra Džasmin Stork (26) radila je od kuće, a onda je odlučila da skokne do prodavnice po hranu. Uprkos tome što je van kuće bila samo pola sata, kada se vratila, zatekla je jezero u dnevnoj sobi, a sa plafona se slivala voda poput bujice i poplavila parket i tepih.

Džasmin je odmah shvatila da je poplavu izazvala njena mačka Amber, koja je samo nedelju dana ranije naučila da pusti vodu na umivaoniku u kupatiliu na spratu. U tom trenutku mislili su da je to smešno. Čak su se šalili zbog novog „trika“ koji je savladala. U stvari, oni su snimali Amber kako otvara slavinu, ali nisu znali da će tu veštinu kombinovati sa još jednim novim „trikom“ – stavljanjem zapušača na odvod.

Printscreen: TikTok

Printscreen: TikTok

– Čim sam ušla u dnevnu sobu, znala sam šta se dogodilo. Potrčala sam gore, a voda se slivala iz umivaonika. Bilo ju je svuda – izjavila je Džasmin.

A Amber? Ona je mislila da je uradila nešto sjajno. Sedela je na prolazu iz kuhinje u dnevnu sobu i veselo šapama šljapkala po vodi veselo, za nju je to bila zabava. Bez trunke kajanja.

ČITAJTE I: Ljubimac je velika sreća: Ukoliko želite da imate psa, saznajte koliko to mesečno košta u Srbiji

– Otišla sam u prodavnicu po ručak, tako da mi nije ni palo na pamet da su vrata kupatila otvorena. Amber je spavala celog jutra, nisam je  čula. Razgovarala sam telefonom s mamom po povratku kući, sigurna sam da je čula užas u mom glasu kad sam otvorila ulazna vrata i ugledala dnevnu sobu koja se zaliva vodom – priča Džasmin, koja je srećna što je izašla samo na 30 minuta. – Da sam otišla na posao, bilo bi mnogo gore! Još uvek isušujemo stvari, pa ne znamo koliko će koštati saniranje štete. Plafon nije pao, što je dobro. Živimo u staroj kući, pa je voda kapala kroz drvene ploče. Moraćemo da zamenimo pod – priča Džasmin.

Printscreen: TikTok

Snimci radoznale mačke koja uči da otvori slavinu i posledična vodena katastrofa pregledani su više od 140.000 puta otkako su postavljeni na „TikTok“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: The Sun

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike