Uglavnom mi biramo ljubimce, ali nekada oni odaberu nas: Mama medved nije odustala dok joj novi vlasnici nisu otvorili vrata doma (VIDEO)

15.07.2022

06:27

0

Autor: Z.A.S.

Bila je toliko uporna da su oni pronašli njene prve vlasnike i zamolili ih da je usvoje

Uglavnom mi biramo ljubimce, ali nekada oni odaberu nas: Mama medved nije odustala dok joj novi vlasnici nisu otvorili vrata doma (VIDEO)
Pas - Copyright Pixabay

Kućne ljubimce uglavnom mi biramo. Međutim, nekada se dogodi da oni budu ti koji zapravo odaberu nas. Upravo to se dogodilo u slučaju jednog prelepog psa i njegovih novih vlasnika.

Ženkica čokoladne boje je očigledno bila nesrećna tamo gde je živela, ali se naprosto zaljubila u jedan par, pa je odlučila da se useli u njihov dom.

A način na koji je to uradila će vas istovremeno i rastužiti i oduševiti i nasmejati, jer ona je verovatno jedan od najodlučnijih i najupornijih pasa koje ćete ikada videti.

U videu koji je objavila na društvenoj mreži Instagram, njena nova vlasnica je objasnila kako je uopšte došlo do toga da je oni udome.

Naime, njoj su se i porodica i pas kojeg ova porodica već ima toliko dopali, da nije imala nameru da odustane od toga da postane njihov novi član. Prvobitno su je prihvatali, igrali se sa njom i davali joj hranu, ali bi je vraćali na ulicu jer ona nije bila pas bez vlasnika.

Međutim, kako ona nikako nije imala nameru da odustane i napusti njihovu kuću, par kod kojeg je redovno dolazila, odlučio je da pronađe njene vlasnike i zamoli ih da im dozvole da je oni preuzmu i zvanično udome.

Srećom, sada već bivši vlasnici se nisu protivili tome, pa ova čokoladna lepotica sada uživa sa svojom novom porodicom.

Novi vlasnici su joj dali ime Mama Bear (Mama medved), a često objavljuju njene dogodovštine na društvenim mrežama, kojih zaista ima mnogo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike