"Čoveče, nisam ja!": Pas napravio haos u kući, pa pokušao da se sakrije od vlasnika - scena koja će vas nasmejati do suza (VIDEO)

03.07.2022

15:58

0

Autor: Z.A.S.

Ipak, vlasnik ga je dobrano izgrdio zbog svega što je uradio

"Čoveče, nisam ja!": Pas napravio haos u kući, pa pokušao da se sakrije od vlasnika - scena koja će vas nasmejati do suza (VIDEO)
Koker španijel - Copyright Pixabay

Psi su preslatki, nekada poslušni, a nekada prilično nestašni. Nekada nas oduševljavaju, a nekada izluđuju. Svakako ne bismo mogli da zamislimo da živimo bez njih, iako bismo ih nekada najradije "stavili u top".

Većina vlasnika pasa odlično zna šta znači kada pas napravi haos u kući. To, pre svega, znači čišćenje i ribanje, odnosno, sređivanje cele kuće, u odnosu na težinu prestupa.

Na jednoj popularnoj "Instagram" stranici, objavljen je video u kome se vidi kakav haos je napravio jedan pas. I to ne bi bilo ništa čudno da taj isti pas, nakon što je sve to uradio, ne pokušava da se sakrije od vlasnika.

Čim je vlasnik ušao u kuću, nemirko se otrčao i ušao u nešto što liči na korpu, koja se nalazila ispod stočića.

To, ipak, nije otopilo srce njegovog vlasnika koji nije "pao" na slatkoću svog ljubimca, pa je ipak došao do njega i izgrdio ga zbog onoga što je uradio, sve vreme mašući kažiprstom.

Međutim, pas nije odustajao od toga da bude presladak, pa ga je sve vreme umiljato gledao, a njegova reakcija je mnoge nasmejala.

"Čoveče, nisam ja!", piše u opisu videa koji je pregledan preko 50.000 puta.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike