Snimak konja kako se oprašta od psa koji umire, dirnuće vas do suza (VIDEO)

15.06.2022

15:44

0

Autor: D. R.

Svaki vlasnik kućnog ljubimca će vam reći da kada dođe vreme da naše voljene životinje odu na drugi svet, to je jedan od najtežih gubitaka koje ćemo ikada doživeti

Snimak konja kako se oprašta od psa koji umire, dirnuće vas do suza (VIDEO)
konj - Copyright Unsplash

Između bezuslovne ljubavi, radosti i svetlosti koju donose u naše živote, tako je nedokučivo pomisliti da smo na ovoj zemlji bez njih. Ali kućni ljubimci nemaju samo neraskidivu vezu sa svojim ljudima. Vežu se i za druge životinje u porodici.

Novi video koji je na TikTok-u podelio @mrs_bamford apsolutno će vam slomiti srce. Na snimku se vidi porodični konj, Roza, kako se saginje da bi se poslednji put oprostio od Meg, psa koji umire. Meg je bila stara 12 godina i više nije mogla ni da hoda, ali njeni vlasnici su je ipak dovezli do starog prijatelja kako bi se poslednji put videli i oprostili.

Način na koji Roza nežno poseže dole da pozdravi Meg dovoljan je da natera bilo koga da brizne u plač. Ovo je zaista jedan od najdirljivijih video zapisa koje smo ikada videli, ali u isto vreme postoji nešto tako lepo u njemu.

@mrs_bamford Two of the most gentle souls, saying goodbye for now, we took Meg around our garden in the wheelbarrow on Monday evening as she was too weak to walk, to say good bye to Rosa and our home of 12 years 😭 RIP “Mushty the wonder dog” #dogsinheaven #goodbyefornow #animalsoftiktok #friendship #cobsoftiktok #borderterriersoftiktok #olddogsiftiktok #olddog #itstheend #dogheaven #rip #fypシ #foryoupage #fyp #animalsreact #gentlesouls #mylovelyanimals #mylovelypets #petsoftiktok #goodbye #willmissyou ♬ Goodbye My Lover - James Blunt

Divno je što je ova porodica pomislila da odvede Meg da vidi svog voljenog prijatelja poslednji put. Kao što možete zamisliti, TikTok zajednica je neverovatno ganuta nakon gledanja klipa.

Jedan pratilac je napisao: „Pogledajte ih kako se vole. Mali pas je podigao glavu govoreći: „Ovde sam.“ Kakav dirljiv video. Prijatelji do poslednjeg trenutka.“

Još jedan korisnik TikTok-a primetio je kako je ovo bio divan ispraćaj za Meg, rekavši: „Oh, volim ovo. Kako divno zbogom.” Drugi je dodao: „Kakva neverovatna, briljantna stvar. Ogromno poštovanje prema vašoj porodici.”

Ali kreator videa je to zaista najbolje stavio u naslov: „Dve najnežnije duše, opraštaju se, zasad...“ Opet, ovo je tako srceparajuće, ali u isto vreme tako lepo. Ova divna porodica će svakako pronaći mir i utehu u svim divnim uspomenama koje su podelili sa svojim voljenim psom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike