Birajte ljubimca prema horoskopskom znaku: Za Bika je ptica, za Škorpiju gušter, a proverite šta je za vas

28.10.2020

09:16 >> 13:03

0

Autor: Z. A.

Sličan se sličnom raduje

Birajte ljubimca prema horoskopskom znaku: Za Bika je ptica, za Škorpiju gušter, a proverite šta je za vas
Copyright Pixabay

Jednom kada odlučite da nabavite ljubimca, zapravo se odlučujete da nekom podarite vreme i ljubav. To je velika obveza, koju ne bi trebalo shvatati olako, ali zauzvrat dobijamo nešto neprocenjivo – vernog prijatelja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ako vaše dete želi psa, 15 rasa smatra se najboljim izborom

Mnogi ljudi nisu sigurni kog i kakvog ljubimca žele da nabave, ali ako je verovati astrologiji, horoskopski znak mogao bi uveliko da vam pomogne pri izboru. Ipak, horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

Ovan: Pas

Ovnovima prilično brzo postane dosadno i potreban im je pratilac koji odgovara njihovoj energiji. Dinamični su i energični, te je savršen izbor za njih aktivan pas poput dalmatinera, labrador retrivera, nemačkog ovčara ili graničarskog škotskog ovčara.

Bik: Mačka

Baš kao i većina mačaka, Bikovi vole da se odmaraju i uživaju u jednostavnim stvarima u životu. Bikovi su poznati po tome što su jaki, pouzdani, senzualni i kreativni, baš kao i mačke.

Blizanci: Ptica

Blizanci su pričljivi, izražajni i znatiželjni i zbog toga je za njih savršen izbor ljubimca ptica poput papagaja.

Rak: Zec

Rakovi su zaštitnički nastrojeni, intuitivni, sentimentalni i saosećajni. Cene kućni život i udobnost, pa bi umiljati zec učinio da se ovaj osetljivi znak još više oseća kao kod kuće.

Pixabay

Lav: Mačka

Lavovi su dramatični, vatreni i samouvereni. Ovaj znak ima mnogo toga zajedničkog s mačkama i odražava njihovu žestoku stranu, za razliku od Bika, koji preferira više onu emotivnu.

Devica: Hrčak

Device vole jednostavnost i samoću. Ovaj znak najbolje bi se slagao s hrčkom jer zahteva malo pažnje i brige.

Vaga: Ptica

Vage su pravi romantičari. Par zaljubljenih ptica bio bi zato savršen izbor za njih.

Škorpija: Reptil

Bilo koji reptil, škorpion ili pauk može se slagati sa Škorpijinom vatrenom karakteristikom i praviti mu odlično društvo.

Strelac: Pas

Strelac je avanturističko biće koje voli planinarenje i boravak napolju i njemu bi najviše odgovarao pas kao kućni ljubimac. Sibirski haski ili australijsi ovčar bili bi im sjajni partneri za razne aktivnosti.

Jarac: Morsko prase

Ovaj znak voli rutinu i stabilnost, pa bi kućni ljubimac poput morskog prastea bio sjajan izbor za njega. Morsko prase je lako održavati, što ga čini praktičnim izborom. Ozbiljni su, disciplinovani i nezavisni, baš poput Jarca.

Vodolija: Kućna svinja

Vodolija voli zabavu, pa bi se netradicionalni kućni ljubimac podudarao s njegovom razigranom prirodom. Minijaturna svinja mogla bi uneti svežinu u život Vodolije jer mu je to potrebno za napredak.

Pexels Alexandra Novitskaya

ČITAJTE I: Danas je u Americi Dan crne mačke, životinje koja je diskriminisana samo zbog boje dlake

Ribe: Ribe

Ribe su vodeni znak, pa nije čudno da bi najbolji izbor za njih bio da nabave akvarijum. Ribe su nežne, empatične i mudre. Podvodna oaza mogla bi doneti novu perspektivu i nadahnuće u njihov život.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike