Maca slomljenog srca: Vlasnik zaboravio da je pozove, ona celu noć čekala (VIDEO)

29.10.2020

18:19 >> 10:55

0

Reakcija odanog ljubimca mnogima naterala suze na oči

Maca slomljenog srca: Vlasnik zaboravio da je pozove, ona celu noć čekala (VIDEO)
Copyright Pixabay

Nije lako da vas mačka zavoli, ali kada joj ukradete srce ne treba sa njim da se igrate. Video jedne mace koja čeka na poziv svog vlasnika, postao je viralan i ganuo brojne ljude širom sveta.

Naime, kad nije kod kuće, vlasnik jedne mačke iz Kine sa njom komunicira putem videopoziva. Vreme poziva je uvek isto, 21 sat, ali je vlasnik jednom zaboravio na njihov sastanak. Maca je čekala i čekala, a svojom reakcijom dirnula je mnoge.

Kako je povremeno odsutan od kuće, on je instalirao nadzornu kameru preko koje komunicira sa mačkom, a to je rutina koju njegov ljubimac ne propušta.

Možda vas zanima: Birajte ljubimca prema horoskopskom znaku: Za Bika je ptica, za Škorpiju gušter, a proverite šta je za vas

Sam vlasnik kasnije je objavio video svoje zabrinute mačke koja je celu noć čekala pred kamerom i nadala se da će videti i čuti svog gazdu.

Sela je pred kameru i čekala poziv, ali vlasnik je bio sprečen. Mačka je celu noć prilazila kameri i tužno gledala u nju. Trudila se čak i da ne zaspi kako ne bi propustila poziv.

Pročitajte: Danas je u Americi Dan crne mačke, životinje koja je diskriminisana samo zbog boje dlake

Dirljivu reakciju mačke pogledajte u nastavku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike