Ne valja ti posao, maco: Isprobala tečni sapun, pa se gorko pokajala (VIDEO)

09.06.2022

16:11

0

Autor: Z.A.S.

Maca na teži način naučila zbog čega bi radoznalost mogla da je skupo košta

Ne valja ti posao, maco: Isprobala tečni sapun, pa se gorko pokajala (VIDEO)
Mačka 4 - Copyright Printscreen/Reddit/aww

"Radoznalost je ubila mačku". Sigurno ste nekada čuli za ovu rečenicu koja bi trebalo da objasni to da nije uvek dobro biti radoznao. A da je ova izreka prilično tačna, dokazalo se i na primeru jednog presimpatičnog mačeta.

Poznato je da je radoznalost jedna od glavnih mačjih osobina, pa tako nemojte da se začudite ako zateknete vašu mačku kako sve redom njuška i isprobava.

Jedino što bi možda trebalo da uradite jeste da, makar dok je mala, sa dostupnih mesta sklonite određene štetne tečnosti, uključujući i tečne sapune.

Ako je suditi po snimku koji se pojavio na društvenoj mreži "Reddit", čak ni tečni sapuni nisu sigurni od mačjih jezika, odnosno mačke od njih.

Da pojasnimo, na snimku koji je vrlo brzo postao viralan, vidi se mače koje je odlučilo da isproba tečni sapun, verovatno sa namerom da se najede. Nažalost, na teži način je saznao da od toga nema ništa i da sapun uopšte nije onakvog ukusa kakvim ga je on zamišljao.

U videu se vidi kako mali slatkiš sedi na lavabou i da onda dobija ideju da proba tečni sapun. Najzanimljiviji deo je, podrazumeva se, njegova reakcija u trenutku kada je shvatio da je ukus sapuna poprilično gadan i gorak.

Pogledajte:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike