Postavili su kolevku za bebe u sobu, a reakcija njihovih mačaka će vas od srca nasmejati (VIDEO)

20.05.2022

07:33

0

Jedna se udobno smestila među igračke, dok je druga prvo pažljivo posmatrala

Postavili su kolevku za bebe u sobu, a reakcija njihovih mačaka će vas od srca nasmejati (VIDEO)
Mačka - Copyright Printscreen/YouTube/Catz Club

Životinje osete da su voljene i isto tako umeju da nam pruže bezgraničnu ljubav. Takođe znaju i kada su one glavne zvezde nekog doma, pa bi dolazak novog mezimca mogao da unese nemir u njihove preslatke glavice.

Da bi to sprečili, vlasnici Nami i Une, dve mačke, odlučili su da ih pripreme za dolazak bebe. Naime, oni su u u sobu uneli krevetac, kako bi mace stekle utisak da će doći do male promene.

Naravno, snimili su njihovu reakciju na nagoveštaj da više neće biti jedine mezimice u kući. Snimak su objavili na "YouTube-u", a njihove reakcije su presmešne.

Maca Nami je odmah odlučila da ispita udobnost kreveca, pa se udobno smestila među igračke, Dok je Uni neko vreme samo posmatrala i pažljivo kružila oko kreveta.

Onda je ipak odlučila da se pridruži svojoj sestri u krevecu, međutim, tu je nije mesto dugo držalo, pa je odlučila da izađe i to tako što je skočila na ogradu, malo prošetala, a zatim polako sišla dole i izašla iz sobe.

Uni je ostala da leži sama i sa prilično zbunjenim izrazom lica. Možda je u pitanju udobnost kreveta, a možda se i sve vreme pita kakva se to značajna promena sprema.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike