Herojsko spasavanje životinje iz nabujale reke: Radnik rizikovao život da bi izvukao psa (VIDEO)

13.05.2022

07:25

0

Podvig vredan divljenja

Herojsko spasavanje životinje iz nabujale reke: Radnik rizikovao život da bi izvukao psa (VIDEO)
kanal pas - Copyright Printscreen: Twitter/ ViralHog

Građevinska ekipa u Ekvadoru spasila je psa smrti tako što ga je bagerom izvadila iz bujice, a

video u kome se vidi kako grupa radnika spasava psa iz nabujale reke obišao je planetu i pregledan je skoro 20 miliona puta. Ljudi širom sveta oduševljeni su hrabrošću i humanošću ovih plemenitih ljudi.

Građevinski radnici u Ekvadoru dali su primer čovečanstvu spasavajući psa iz kanala uz pomoć bagera. Video koji je podelio „Viral Hog“ dirnuo je srca korisnika interneta jer prikazuje građevinskog radnika kako spasava psa sa velikom veštinom i preciznošću.  

„Građevinska ekipa ulazi da spase psa koji je pao u kanal za navodnjavanje“, piše u naslovu posta.
Video prikazuje osobu kako se penje u korpu od bagera, koja ga spušta do sredine kanala. Nakon što je sačekao nekoliko sekundi da se pas približi, čovek hvata psa i stavlja ga sa sobom u mašinu. Građevinski radnik je, ne mareći za svoj život, spasio psa tako što ga je i pored jakog protoka vode izvukao iz odvoda.

Sa milionima pregleda, korisnici interneta su hvalili hrabrost i humanost radnika. Jedan korisnik je napisao: „Kao muškarac, mogu reći da me ovo potreslo. Hvala vam momci, sve bih vas zagrlio.” Drugi je rekao: „Bilo je stresno samo gledati. Neverovatno spasenje!” „Priroda nas štiti samo ako čuvamo prirodu. I ovaj kolega je uradio odličan posao“, dodao je treći.

Printscreen: Twitter/ ViralHog
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike