Nakon 20 sati vožnje konačno mu rekli gde idu, a kada je čuo "baka i deka" pas je u potpunosti "odlepio" od sreće (VIDEO)

09.05.2022

07:55

0

Video u kome glavnu ulogu ima simpatičan australijski govedar Noš, objavljen je na društvenoj mreži Tik-Tok

Nakon 20 sati vožnje konačno mu rekli gde idu, a kada je čuo "baka i deka" pas je u potpunosti "odlepio" od sreće (VIDEO)
Pas, australijski govedar - Copyright Pixabay

Deca uglavnom obožavaju da odlaze bakama i dekama. Razloga za to je mnogo. Prvenstveno, oni im uglavnom dozvoljavaju mnogo više nego roditelji, a za razliku od mame i tate, teško da će neko dobiti grdnju od bake i deke.

Oni koje su bake i deke odgajale, svakako su uživali u mnogo ljubavi, a oni koji sa bakama i dekama ne žive u istim gradovima, uglavnom bi jedva čekali neki raspust i praznik, kako bi im otišli u posetu.

Ovo se, naravno, odnosi na decu, ali kako stvari stoje, izgleda i psi donekle shvataju pojam "baka i deka". Barem tako možemo da vidimo na primeru jednog australijskog govedara po imenu Noš.

Naime, njegovi vlasnici su objavili video na društvenoj mreži Tik-Tok u kome se vidi koliko je postao srećan i uzbuđen kada je shvatio gde ga vlasnici vode.

Mladi par je sedeo na prednjim sedištima, a Noš se bezbrižno vozio pozadi. Nakon čitavih 20 sati vožnje, par je odlučio da ga obavesti gde idu, a radost koja je nastala u momentu kada je izgovoreno "baka i deka" teško da može da se opiše rečima.

Malo je reći da je pas počeo da se vrpolji po sedištu, cvili i laje. Uzbuđenje je apsolutno bilo na nivou. Na kraju videa možemo da vidimo i kako je izgledao susret psa sa ocem mladića, te ako vam do tada i ne bude jasno kolika ljubav je u pitanju, verujemo da će vam se sve razjasniti.

Ovaj video je pregledan više od 20 miliona puta, a sigurni smo da će vam izmamiti osmeh i ulepšati dan.

@sky.q The other video got a “sensitive content warning” because of the end… but why?? 😂 #repost #dogsofttiktok #dogs #australiancattledog #blueheeler #acd #heeler #cattledog ♬ original sound - Sky.Q

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike