Pas uči uplašenog malog brata kako da pliva u okeanu (VIDEO)

10.05.2022

07:54

0

Upoznajte najboljeg starijeg brata

Pas uči uplašenog malog brata kako da pliva u okeanu (VIDEO)
zlatni retr - Copyright Printscreen/Instagram, agoldennamedkevin

Malom psu po imenu Džefri plivanje u okeanu nije bilo prirodno. Međutim, uz pomoć svog starijeg brata Kevina, uplašeno štene je pobedilo svoj strah kao profesionalac.

Džefri i Kevin pozvali su još nekoliko prijatelja pasa po imenu Maks i Fin da im se pridruže tokom dana avanture na plaži.

Plašljivi Džefri šetao je obalom, posmatrajući kako se njegov brat i prijatelji zabavljaju prskajući se vodom. Ubrzo je postalo jasno da Džefri želi da im se pridruži, ali mu je potrebno malo podrške.

- Džefri je u početku malo oklevao da pokvasi šape, ali video je Kevina kako juriša pravo u vodu sa toliko samopouzdanja da mislim da je Džefrija to još više ohrabrilo. Sledeće što znam - Džefri pliva odmah pored Kevina i hvata tenisku lopticu. Bilo je sjajno posmatrati ih - rekla je vlasnica psa, Elis Gorni, za "The Dodo".

Ovde možete pogledati kako Kevin uči Džefrija da pliva:

Prvi put kada je Džefri dao šansu okeanu, oduševio se - zahvaljujući pomoći svog starijeg brata Kevina.

- Kevin ima najbolji temperament. On je šašav dečak koji voli zabavu i koji samo želi da svoju ljubav podeli sa svetom. Džefri se možda ranije plašio okeana, ali sada njih dvoje plivaju zajedno sve vreme. Braća su nedavno prisustvovala zabavi kod psećeg bazena, gde je Džefri postao zvanični deo čopora pasa - kaže vlasnica.

- On je pravi stariji brat. Mislim da Džefri mnogo uči od Kevina. Odlasci na plažu će sada biti mnogo zabavniji. Mali Džefri je bio deo slagalice koji nedostaje - rekala je Elis.

- Džefri se odmah uklopio u našu rutinu. On je tako zabavan i samouveren i voli Kevina. I Kevin ga voli. To što ih vidim kako se igraju zajedno čini me veoma srećnom - zaključila je njihova ponosna vlasnica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike