Popularna influenserka slavi rođendan svom psu: Lea Stanković je na žurku pozvala celu Srbiju, a razlog će vas oduševiti (FOTO)

05.05.2022

08:15

0

Imaćete priliku da nekoj napuštenoj životinji pružite ljubav i dom

Popularna influenserka slavi rođendan svom psu: Lea Stanković je na žurku pozvala celu Srbiju, a razlog će vas oduševiti (FOTO)
Lea Stanković - Copyright Printscreen/Instagram/lastankovic

Ljubimci nisu samo ljubimci, oni su članovi porodice. To zna svako ko je nekada imao psa, mačku ili neku drugu životinju. Da, zovemo ih ljubimcima, ali o njima brinemo kao da su nam najrođeniji. To je, jednostavno, posebna vrsta ljubavi.

Sigurno ste nekada videli da je neko svom psu proslavio rođendan. I možda nemate baš najbolje mišljenje o tome, ali verujemo da ćete potezom influenserke Lee Stanković biti oduševljeni.

Naime, ona je, poput mnogih drugih odlučila da svom psu Koko proslavi rođendan, ali ne na način koji vam prvo pada na pamet.

Znajući Leu, ni najmanje ne sumnjamo da će torta, svećice, baloni, šarene kapice i mnogo šljokica izostati, ali osim što će ovaj rođendan biti povod da se svi odlično zabave (baš tako - svi), za cilj ima sjajnu i humanu stvar.

Pre svega, moramo da vam kažemo da ste i vi pozvani! Baš tako, Lea je odlučila da na žurku pozove celu Srbiju, ali, ukoliko želite da na nju dođete, morate da ispunite jedan mali uslov.

 

 

- Konačno je došao trenutak da vas pozovem na event koji već dugo organizujemo i koji za cilj ima da se dobro provedemo i usrećimo sve nase četvoronožne drugare. Dođite na event u nedelju sa svojim ljubimcem, imaćemo razne aktivnosti kao sto su profi slikanje, poslastice za kuce i svašta nešto. I ukoliko biste ipak voleli da udomite neku životinjicu, biće prilike za to. Ulaznica za event je donacija u vidu novca, hrane ili opreme za životinje kojima je to potrebno. Vidimo se - napisala je influenserka, u okviru objave na svom Instagram profilu.

 

 

Dakle, ukoliko želite da usrećite neku životinju i pružite joj novi dom, sve što je potrebno da uradite jeste da dođete na žurku kod Leinog psa.

Priznaćete, ovo je zaista divan način da se pomogne napuštenim životinjama, pa čak i ako niste u mogućnosti da udomite neku od njih, sigurni smo da možete da odvojite makar nešto za hranu. Ne zaboravite, oni su nam beskrajno zahvalni na tome.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike