Mačka je toliko opsednuta igračkom žabe da su njeni vlasnici odlučili da joj nabave sve (FOTO/VIDEO)

30.04.2022

15:59

0

Ona je kraljica i žabe su njeni podanici

Mačka je toliko opsednuta igračkom žabe da su njeni vlasnici odlučili da joj nabave sve (FOTO/VIDEO)
mochikittyfrog - Copyright Printscreen/Instagram, mochikittyfrog

Moči i njen brat Čoko pronađeni su napušteni na parkingu kada su bili tek maleni mačići. Usvojili su ih prijatelji njihovog spasioca kada su bili dovoljno stari i od tada imaju fantastičan život.

Par meseci nakon što su usvojeni, prijatelj njihovih vlasnika kupio je igračku žabu za Čoko. Međutim, on nije bio baš toliko zainteresovan za žabu, ali Moči jeste, i brzo je to sebi priznala. Kako je vreme odmicalo, Moči se sve više vezivala za svoju žabu. Igrala se sa njom, prevrtala je kad god bi je videla, mazila se sa njom i čak je donosila vlasnicima usred noći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mochi (@mochikittyfrog)

Moči je toliku ljubav pokazivala svojoj žabi da su njeni vlasnici odlučili da joj kupe još - i sada ima čitavu vojsku žaba. Močijeva porodica nema pojma zašto toliko voli svoje igračke žabe, ali tokom godina njena opsesija njima nikada nije posustala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mochi (@mochikittyfrog)

Ona je potpuno posvećena svojim žabama, a njena porodica to i te kako podržava, ali i misle da je to prilično urnebesno. Dok Moči uživa da udara svoje žabe i juri ih svuda, ona takođe voli da se mazi sa njima i da je potpuno okružena njima kao kraljica, što u neku ruku i jeste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mochi (@mochikittyfrog)

Iako Čoko nikada nije bio očaran žabama kao što je to slučaj sa Moči, nikada je nije osuđivao zbog toga. Na kraju krajeva, i on ima svoje opsesije.

- Fascinacija žabama ekskluzivno pripada maci Moči - napisala je njena porodica na svojoj veb stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mochi (@mochikittyfrog)

- Čoko nikada nije bio zainteresovan za žabe, ali je i on prilično čudan. Na primer, on će se rado igrati sa bilo kojom crvenom loptom.

Šta god da je razlog, tako je kako je, Moči je opsednuta svojim žabama i nastaviće da vlada svojim malim žabljem kraljevstvom do kraja svog života.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike