Pokušao da izvuče psa iz bazena, pa i sam završio u njemu (VIDEO)

13.04.2022

17:59

0

Put do vode popločan je najboljim namerama

Pokušao da izvuče psa iz bazena, pa i sam završio u njemu (VIDEO)
Pas, bazen - Copyright Pixabay

Koliko god voleli pse, mnogo će reći da su najslađi dok su mali, odnosno dok su još uvek štenci. Mnogi će se i složiti sa ovom konstatacijom, iako svi znamo da najviše gluposti prave upravo u tom periodu.

Činjenica je da su oni kao deca i da stalno mora da se vodi računa o njima, pa ukoliko okrenete glavu na trenutak, postoji velika šansa da će se za to vreme nešto dogoditi.

Isto tako, svima nam se desilo da smo želeli da "spasemo" stvari, a da smo zapravo napravili samo još veći problem. Znate za te situacije?

Jednog muškarca je najbolja namera "koštala" kupanja u bazenu. I to sve zahvaljujući nestašnom psiću kome bi bilo dobro i da on nije "intervenisao".

Naime, dok je muškarac majstorisao oko zida, psić je bezbrižno trčkarao za ostalim psima pored bazena, a onda se dogodila nezgoda. Tako mali i nespretan, kakav jeste, sapleo se i uleteo pravo u vodu.

U želji da mu pomogne, muškarac je istog trenutka pritrčao, međutim, plan je pošao po zlu. Umesto da izvuče štene, završio je zajedno sa njim u bazenu.

Scena je zaista urnebesna.

Ovaj video je osvanuo na društvenoj mreži Tik-Tok, pregledan je čak 4,9 miliona puta, a pogledajte zašto je odmah postao viralan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike