Džon Travolta je nakon Oskara udomio preslatkog psa koji se pojavio sa Džejmi Li Kertis na dodeli nagrada

30.03.2022

14:38

0

Slavni glumac je nakon Oskara pružio utočište napuštenom psiću

Džon Travolta je nakon Oskara udomio preslatkog psa koji se pojavio sa Džejmi Li Kertis na dodeli nagrada
profimedia-0673664696 - Copyright Profimedia

Džon Travolta i njegov sin Ben upotpunili su svoj dom na najlepši mogući način. Naime, 68-godišnji glumac i njegov 11-godišnji sin udomili su Mac & Cheesea, preslatkog psića koji se pojavio na dodeli Oskara.

Tokom odavanja počasti preminuloj komičarki Beti Vajt tokom "In Memoriam" dela ceremonije, Džejmi Li Kertis je izvela malog psa po imenu Mac & Cheese, podsećajući publiku na Betinu posvećenost spasavanju životinja i ohrabrujući gledaoce da udome umesto da kupuju. Poruka je jasno pogodila Travoltu i njegovu porodicu jer je nakon dodele nagrada, njegov 11-godišnji sin Ben usvojio Mac & Cheesea.

Profimedia
 

- Ona nije bila samo zlatna devojka. Ona je bila legenda koja je ulepšala svaku prostoriju u koju je ušla i izmamila osmeh na licima svih koji su je gledali na ekranu. I, osim toga, ona je bila žena koja se brinula za ovakve životinje. Dakle, najveći dar koji možete dati Beti Vajt je da otvorite svoje srce i udomite psa kao što je Mac & Cheese - rekla je. 

Kertis je u ponedeljak na svom Instagram nalogu podelila slatku fotografiju glumca, njegovog sina i njihovog novog psa kako se smeše za kameru.

- Ovo je savršeno odavanje počasti Beti Vajt i svima koji spašavaju životinje i pružaju im utočišta od životnih oluja i osiguravaju topli dom pun ljubavi - zaključila je.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike