Udružili se Zvezda i BETA! Odigrana prijateljska utakmica za pomoć životinjama (FOTO)

29.03.2022

13:13

0

Autor: 24sedam

Meč je odigran na terenima iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić"

Udružili se Zvezda i BETA! Odigrana prijateljska utakmica za pomoć životinjama (FOTO)
277436857_10160224160359884_1441263262599968221_n - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je odlučila da se uključi u akciju pomoći nezbrinutih životinja. Na terenima iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" odigrana je humanitarna utakmica za pomoć nezbrinutim životinjama, a snage su odmerili kadetska selekcija Crvene zvezde i crveno-bele fudbalerke. Rezultat je bio u drugom planu, sav prikupljen novac od prodaje ulaznica usmeren je ka vodećoj i volonterskoj organizaciji za dobrobit životinja u Srbiji - BETA.

Akteri meča su na teren izašli u društvu pasa - Melodi, Bane, Bogi, Lina, Hejli, Ru i Mini. Program je sa razglasa vodio glumac i voditelj Milan Kalinić, a utakmica se igrala dva puta po 15 minuta i završena je rezultatom 1:1. Za kadete je pogodio Lazar Đurić u prvom delu igre, a rezultat je za dame poravnala Mina Stojanović.

- Crvena zvezda je ovom akcijom pokazala želju da pruži finansijsku pomoć volonterskoj organizaciji - BETA, koja se stara o životinjama koje nemaju dom, a usput se zalaže i za odgovornije ponašanje prema istima.

Prodaja ulaznica je još u toku i trajaće do četvrtka u 12 časova, a kartu možete da kupite na linku: https://crvenazvezda.iticket.rs/, i tako još jednom dokažete humanost na delu! S obzirom na to da je prodaja ulaznica još u toku, klub će naknadno objaviti konačan broj prodatih karata, ali već sada smo na zavidnom broju i u mogućnosti da pomognemo nezbrinutim životinjama - navedeno je na sajtu crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike