Političke igre ne štede ni pse: Prvim psima Amerike, Mejdžoru i Čempu, oboren nalog na Twitteru, #DOTUS se ubrzo vratili na mreže

13.11.2020

20:21 >> 14:46

0

Proverite šta stoji u njihovoj prvoj objavi

Političke igre ne štede ni pse: Prvim psima Amerike, Mejdžoru i Čempu, oboren nalog na Twitteru, #DOTUS se ubrzo vratili na mreže
Copyright Printscreen/Twitter

Od nedavne pobede na predsedničkim izborima, za porodicu Džoa Bajdena nastupa novo životno poglavlje, pa je tako i sa njihovim kućnim ljubimcima. Već smo pisali o tome da će uz predsednika i Prvu damu u Belu kuću useliti i dva nemačka ovčara, Mejdžor i Čemp. A njihovi ljubimci su pre nekoliko dana dobili i svoj profil na Twitter-u, pretpostavljamo zbog toga što su već privukli veliku pažnju javnosti.

-Zdravo, Ameriko! Zdravo, svete! Mi smo Prvi psi u Americi, Čemp i Mejdžor Bajden. Možete nas zvati #DOTUS. Volimo poslastice, maženje i ne možemo dočekati da istražimo Belu kuću – stoji u njihovoj prvoj objavi.

Ubrzo su dobili brojne fanove na ovoj mreži, a za nepuna dva dana Prve pse Amerike zapratilo je preko 78.000 fanova. Dobili su i brojne čestitke na novom profilu.

-Preponosni smo na našeg tatu Džoa Bajdena, prvog predsedničkog kandidaa u istoriji koji je dobio 75 miliona glasova. A Mejdžor će biti ostati zabeležen i kao prvi udomljeni pas koji će živeti u Beloj kući. Igraćemo se po ceo dan i dobijati nebrojeno mnogo poslastica – stoji u jednoj od narednih objava.

Printscreen/Instagram

A da političke prljave igre ne štede ni pse, svedoči i to što im je u jednom trenutku kada su dogurali do 154 hiljade pratilaca, nalog oboren. Ipak, Prvi psi Amerike brzo su se vratili na mreže, a stare objave su ponovljene.

Inače, psi se vraćaju u Belu kuću posle četiri godine jer Donald Trump nije držao životinje.

Bajdenovi unuci prozvali su dvanaestogodišnjeg Čempa, koji se porodici pridružio još 2008. godine, Bajden Stariji, preneo je USA Today.

Saznaj više:

Sećate se mačke Šupet, naslednice Karla Lagerfelda? Sad dizajnira nameštaj (VIDEO)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike