Kada je shvatila šta njen pas radi ispred nepoznatog čoveka, odmah je uzela telefon i sve zabeležila (VIDEO)

29.12.2021

10:43

0

Scena koja će rastopiti i najtvrđa srca

Kada je shvatila šta njen pas radi ispred nepoznatog čoveka, odmah je uzela telefon i sve zabeležila (VIDEO)
Korgi - Copyright Pixabay

Sigurno ste se do sada više puta uverili u to koliko su životinje posebne.

Ali, naravno, nikada nije na odmet videti i još neki primer.

Ovoga puta nas je "rastopio" jedan pas.

Tačnije, ženkica Kora.

Kora je terapijski pas i uvek putuje sa svojom gazdaricom Medison Palm. Međutim, čak je i Medison bila iznenađena onim što je videla na aerodromu.

Naime, Medison i Kora su letele iz svog doma u Ajdahu na Aljasku, u posetu Medisoninoj majci, a na presedanju na aerodromu u Sijetlu, Kora je prišla muškarcu koji je sedeo sam, u blizini.

- Pre nego što sam uopšte uspela da je dozovem, već je bila pred njegovim nogama. Pitala sam ga da li ga gnjavi, a on je tmurnog lica i suznih očiju rekao: Ne, ne. Sinoć mi je uginuo pas -, rekla je Medison.

 

 

Kora je ostala sa tim muškarcem neko vreme, a on ju je češkao iza ušiju, mazio i šaputao joj da je slatka.

- Stvarno mislim da ima dar. Ona zna ko je povređen i zna kome je potrebna. Kada mi je rekao da mu je pas uginuo, pogledala sam Koru i pomislila u sebi: Tako si neverovatna. Kako mi se tako posrećilo? - rekla je.

 

 

Kora živi sa Medison od prošlog leta, a uzela ju je nakon što je njena koleginica videla na "Facebooku" da se poklanja korgi koji je vlasniku ubijao kokoške. Kada je došla da je vidi, Kora je bila pothranjena, a vlasnici su je stalno držali napolju. Medison ju je uzela, a zbog nje je čak promenila i stan, jer je već imala jednog psa, a vlasnik nije dozvoljavao držanje dva ljubimca.

- Svakodnevno me oduševljava. Ko bi rekao da pas koji nije bio voljen sedam i po godina može da pruži toliko ljubavi - zaključila je Medison.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike