Pohotna baka najavila božićni seksualni maraton s 46 godina mlađim dečkom: "Pauziraćemo samo da odgledamo kraljičin govor"

15.12.2021

20:21

0

Ajris i njen 46 godina mlađi dečko, nakon birokratskih peripetija, konačno su zajedno

Pohotna baka najavila božićni seksualni maraton s 46 godina mlađim dečkom: "Pauziraćemo samo da odgledamo kraljičin govor"
Iris Jones - Copyright Printscreen/Facebook/Iris Jones

Božić je svakako veoma romantično doba godine, ali za Ajris Džons i njenog muža Mohameda, to je izgovor da uživaju u kvalitetnom zajedničkom vremenu, kao muškarac i žena.

Britanka Ajris Džons (82) i Mohamed (36) iz Egipta su par čija razlika u godinama je mnogima zapanjujuća - ona je od njega starija 46 godina. Upoznali su se na Fejsbuku 2019. godine, a venčali se u novembru 2020.

Međutim, njih dvoje bili su razdvojeni gotovo godinu dana jer su Ministarstvu unutrašnjih poslova bili potrebni dokazi o njihovoj vezi i pojedinosti o njegovim finansijama kako bi mu odobrili bračnu vizu.

Prošlog meseca Mohamed se konačno uselio u njen bungalov u blizini Veston super Marea i par sada sigurno nadoknađuje izgubljeno vreme.

Govoreći za časopis "Closer", 82-godišnja Ajris kaže da planira ceo Božić da provede u krevetu sa svojim suprugom. Rekla je:

- Na Božić, Mohamed i ja ćemo samo ostati u krevetu!

Takođe je kazala da su odlučili da neće jedno drugom davati poklone jer već imaju sve. Umesto toga, raduju se jednostavnom danu bez stresa. Vremešna gospođa je dodala:

- Pravićemo pite s mlevenim mesom i šlagom, koje ću pojesti s njegovog tela – to nikad pre nisam radila. Napravićemo pauzu da pogledamo kraljičin govor, ali osim toga, naći ćete nas između čaršafa.

Opisujući njihov neverovatan zajednički život, Ajris je naglasila da "nikad pre nije imala takav seks" i našalila se da želi da je prethodni partneri jednostavno "ostave na miru".

Razmišljajući o njihovoj prvoj noći strasti, ona je za "Closer" rekla da se osećala kao da je ponovno nevina, nakon što intimne odnose nije imala 27 godina.

- Bilo je tako prijatno. Bio je to prvi put da sam ikad uživala u vođenju ljubavi.

Kada je ova penzionerka upoznala Mohameda, bila je razvedena 27 godina i nije ni maštala o ljubavi.

Početkom 2019. Ajrisin sin, Stiven, kupio joj je laptop i prijavio je na Fejsbuk - gde se pridružila grupi za ateiste i počela da ćaska s Mohamedom.

Prethodno je rekla za "Fabulous":

- Kada mi je poslao neke fotografije, pomislila sam: 'O moj Bože, on je predivan. Ali shvatila sam koliko je mlad, pa nisam mislila da će od toga nešto biti. Bio je deset godina u dogovorenom braku, koji je okončan 2018, a zvanično je razveden od maja 2020. godine.

Kada je počeo da ne naziva "srećom", rekla sam: 'Nemoj da razmišljaš o ljubavi, uskoro ću postati osamdesetogodišnjakinja'.

- Međutim, shvatila sam da se zaljubljujem u njega. Rekao mi je da me voli otprilike tri nedelje nakon što smo se upoznali. Rekao je: 'Nisam nameravao da se zaljubim u 79-godišnju Ajris, ali jednostavno jesam'. On misli da imamo duhovnu vezu i da je sudbina što smo zajedno - završila je zaljubljena Ajris.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: The Sun

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike