„Ja radim, a moja devojka ostaje kod kuće – prestala je da radi kućne poslove pa sam je izbacio“

02.11.2021

18:19

0

Muškarac i njegova devojka su se žestoko posvađali nakon što je devojka prestala da obavlja kućne poslove

„Ja radim, a moja devojka ostaje kod kuće – prestala je da radi kućne poslove pa sam je izbacio“
pexels-mikhail-nilov-6964102 - Copyright Pexels

Jedan muškarac objavio je na Reditu svuju dilemu. Naime, on se pitao da li je bio u pravu što je rekao svojoj devojci da napusti stan nakon što mu nije spremila večeru.

Uznemireni muškarac priznao je da mu je dosta nje nakon što je prestala da brine o njihovom stanu i kuvanju - i čak mu je rekla da je „muško dete“.

- Dolazim kući, prljava odeća je na kauču, nema hrane za mene (sama je kuvala i jela) -  rekao je čovek na Reditu.

- Bio sam iznenađen ovim. Pitao sam je šta je sve ovo, a ona je rekla da joj je muka od „bebe“.

U svoju odbranu je naveo da je njihov prethodni zajednički dogovor bio da on radi na finansiranju njihovih života, dok je devojka ostajala kod kuće i brinula kući i kućnim poslovima.

Čovek je rekao da je zaradio dovoljno novca i dobio dovoljno veliko nasledstvo da izdržava i njega i njegovu devojku naredne tri godine.

Nastavio je:

- Pitao sam je šta misli, a ona je razgovarala sa svojom prijateljicom koja joj je napunila glavu glupostima.
Usledila je svađa između para, a dečko je svojoj devojci dao ultimatum - ako više ne želi da ispunjava svoj deo dogovora, ima deset dana da se iseli.

Profimedia
 

Izbezumljena žena je odlučila da se odmah preseli i odsela je kod drugog prijatelja, koji joj je, čini se, dao drugačije viđenje stvari.

Na kraju, žena se ponovo uselila kod ogorčenog muškarca i odlučila da izbaci iz svog života prijateljicu koja ju je naterala da loše misli o svom ljubavniku.

- Došla je kući, plakala je. Izvinila se, zagrlila me i rekla mi da me voli - napisao je dečko u ažuriranju svoje originalne objave.

On je dodao da su se oboje izvinili i da mu je drago što su bivšu drugaricu izbacili iz svojih života, jer mu ona ionako nikada nije bila naklonjena.

Anonimni muškarac je imao ogromnu podršku čitalaca svog originalnog posta, pri čemu su se mnogi složili da devojka mora da očekuje da doprinese njihovom domaćinstvu kad već ne radi.

- Ako ne doprinosi, ne mora da živi na mestu koje plaćate. Zašto ona misli da dobija besplatnu propusnicu u životu? - komentarisao je jedan korisnik.

Drugi je napisao:

- Ona je odrasla, funkcionalna odrasla osoba koja može da dobije posao i da samu sebe izdržava. Ovo bi zaista mogla biti provera stvarnosti za nju.

Međutim, jedan korisnik je video grešku na obe strane.

- On se ne ponaša kao odrasla osoba jer ne može da pospremi za sobom. Ona se ne ponaša kao odrasla osoba jer neko očekuje da mu skuva večeru nekoliko puta nedeljno i čisti za njim i sad to znači da ima pravo da ništa više ne doprinosi - naveo je.

Za sada se čini da se par vratio u svoj raj i da nastavljaju da igraju svako svoju ulogu u vezi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: The Sun

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike