Niste ni znali koliko "ubija" seksualnu želju: Prestanite da radite ovo u krevetu i povećajte libido i izdržljivost!

12.03.2023

20:07

0

Autor: 24sedam

Greška koju mnogi prave

Niste ni znali koliko "ubija" seksualnu želju: Prestanite da radite ovo u krevetu i povećajte libido i izdržljivost!
Seks - Copyright Freepik

Kucu, macu i medu je baš teško zamisliti kao mačo muškarca koji vas u krevetu dovodi do vrhunca i zato bi bilo najbolje da tepanje u krevetu u potpunosti zaboravite, dok još imate nešto libida.

- Tepanje dehumanizuje partnera i deseksualizuje ljubavnu vezu - upozoravaju autorke knjige "Stop calling him honey and start having sex" i napominju da parovi koji su opterećeni decom i poslom ne smeju da prestanu da vode ljubav.

- Imamo toliko visok stepen razvoda zbog nedostatka seksa u vezama - napominje Džulijen, koja upozorava da tepanje nije jedina loša navika nesrećnih parova.

Profimedia
 

Otvorena vrata u toaletu takođe deluju kao anti-afrodizijak. Za dobrobit veze partneri ne bi trebalo da jedno drugom ulaze u kupatilo, jer ove aktivnosti ubijaju romantiku, a slično deluje i prekomerno gledanje televizije.

- Kako biste vratili iskru u spavaću sobu, izbacite televizor. Ako je gledanje u šarenu kutiju beg od problema, onda ima poguban učinak na vezu - savetuju autorke.

Sve što ubija rutinu može da posluži kao afrodizijak Bilo da je reč o slatkišu, omiljenoj knjizi ili cveću, i najmanje neočekivano pokazivanje pažnje se računa. Tako je i u spavaćoj sobi. Najbolji afrodizijak je sve ono što ubija rutinu. To ne znači da morate da uvežbate špagu i da radite salto u krevetu, i novi veš i duža predigra mogu da posluže svrsi.

Pixabay
 

Počnite da zavodite pre nego što se partner vrati kući

Pošaljite mu seksi poruku ili ga nazovite tokom pauze za ručak i recite me o čemu maštate.To će rasplamsati strast kod vas i kod partnera i održati je do povratka s posla.

Profimedia
 

Bez trenerke ili viklera

Možete li da se prisetite šta ste nosili na prvom sastanku? Partneri koji provode dane u starim pocepanim trenirkama i raščupane kose šalju poruku da njihova ljubav nije vredna truda, što rezultuje oskudicom u spavaćoj sobi.

Za malo seksa dom ne mora da postane modna pista, ali sređivanje za partnera jača ženama libido, bolje se osećaju same sa sobom, a i samopouzdanje im je veće što vraća uspavanu strast u vezi, pišu autorke.

Profimedia
 

Vratite strast u svoju vezu 

Ukoliko se zainteresujete, na primer, za slikarstvo, ili ponovo počnete da se zanimate za fotografisanje, partneru će se svideti neočekivan nalet kreativne energije.

Počećete da mu nedostajete na kauču ispred TV-a, što će ga podstaći da se i on pokrene i razbije rutinu. Zbog većeg zadovoljstva neće nedostajati ni uzbuđenja pod čaršafima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike